Визначили переможців І туру Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Педагогіка»

Минулого тижня викладачами кафедри педагогіки було організовано й проведено І тур Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «Педагогіка» серед студентів, які навчаються за спеціальностями 013 «Початкова освіта», 014 «Середня освіта (за предметними спеціалізаціями)» та 015 «Професійна освіта». Завданням олімпіади є виявлення педагогічно обдарованих студентів, розвиток та реалізація їх професійних здібностей, а також стимулювання творчих пошуків.

Продовжити читання “Визначили переможців І туру Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Педагогіка»”

Приємний сюрприз від АУП

Наприкінці минулого року Академія Української Преси випустила в світ «Абетку візуальної грамотності», а на початку 2020 р. оголосила розіграш книжки серед прихильників сайту Академії. Звичайно, не могла не скористатися цією нагодою й редакція «Університетського слова».
Після реєстрації та днів очікувань нас повідомили, що ми – серед чотирьох переможців! А 24 лютого ми отримали такий цікавий та довгоочікуваний примірник видання.

Продовжити читання “Приємний сюрприз від АУП”

Подяка вчителів

Від імені колективу вчителів та керівників гуртків Бердянська та Запорізької області висловлюємо щиру подяку викладачам кафедри професійної освіти трудового навчання та технологій Олені Савицькій, Людмилі Даннік, Ользі Рогозиній за якісне і фахове проведення курсів післядипломної освіти. Хочемо зазначити, що Ваша допомога була вкрай актуальною, цікавою, пізнавальною й корисною.

Продовжити читання “Подяка вчителів”

Всеукраїнська олімпіада з англійської мови

Минулого тижня у нашому університету стартував І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з англійської мови, у якому змагались найкращі студенти усіх факультетів БДПУ. Учасникам були запропоновані завдання високого рівня складності, які вони успішно виконали.

Продовжити читання “Всеукраїнська олімпіада з англійської мови”