І тур всеукраїнської студентської олімпіади з менеджменту

24 лютого на гуманітарно-економічному факультеті БДПУ. на базі кафедри менеджменту та адміністрування відбувся І-й тур Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни Менеджмент для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 073 Менеджмент.

Продовжити читання “І тур всеукраїнської студентської олімпіади з менеджменту”

Шмідтівські вівторки

З минулого тижня в меморіальному будинку-музеї П. П. Шмідта розпочався цикл заходів «Шмідтівські вівторки». Це традиція існує вже більше двадцяти років і присвячена внеску контр-адмірала Петра Петровича Шмідта в розвиток міста Бердянська та дню народження його сина – лейтенанта Петра Шмідта.

Продовжити читання “Шмідтівські вівторки”

Не забувати, щоб не повторилось

20 лютого 2014 року у центрі Києва людей розстрілювали снайпери. Про день, який став найстрашнішим за останні шість років, згадали студенти та викладачі БДПУ. Урочисті збори зі вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічненню пам’яті Героїв Небесної Сотні відбулися в актовій залі музичного корпусу БДПУ.

Продовжити читання “Не забувати, щоб не повторилось”

Неформальна освіта для майбутніх соціальних працівників

З 18 по 22 лютого Анна Скорінова та Андрій Вареник, здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2-го курсу зі спеціальності 231 Соціальна робота взяли участь у тренінгу «Всі разом: Залучення громади до системи раннього реагування на випадки домашнього насильства» у м. Маріуполь. Захід був організований за підтримки Ради жінок Донеччини за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення.

Продовжити читання “Неформальна освіта для майбутніх соціальних працівників”