Застигла музика Бердянська

27 лютого у Бердянському художньому музеї ім. І. І. Бродського була проведена презентація книги про архітектурний спадок Бердянська Геннадія Шарія – члена Національної спілки архітекторів України.

Продовжити читання “Застигла музика Бердянська”

«Довго щирими сими словами до людей промовлятиму я…»

25 лютого в малій актовій залі БДПУ проведено захід, приурочений 149-й річниці від дня народження видатної української письменниці і поетеси, перекладачки, громадської діячки Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач). Організаторами свята виступили доцент кафедри української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства Валентина Миколаївна Школа та студенти групи 2УМЛ факультету філології та соціальних комунікацій.

Продовжити читання “«Довго щирими сими словами до людей промовлятиму я…»”

Готуємось до Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020».

26 лютого в Інституті педагогіки АПН України відбувся семінар членів журі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020». Професійні змагання вчителів було започатковано 1995 року. Цьогоріч, на ювілейному 25-му конкурсі свої вміння і навички презентують педагогічні працівники, викладачі закладів професійної (професійно-технічної) освіти, керівники закладів освіти.

Продовжити читання “Готуємось до Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020».”

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Музичне мистецтво»

26 лютого 2020 року на базі кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади, у якому взяли участь здобувачі І рівня вищої освіти спеціальності «Музичне мистецтво».

Продовжити читання “І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Музичне мистецтво»”

Академічно доброчесні соціальні працівники

27 лютого ц.р. для здобувачів вищої освіти зі спеціальності «Соціальна робота» денної та заочної форм навчання був організований тренінг-семінар «Академічна доброчесність: від теорії до практики». Організатором та модератором заходу виступив асистент кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти Антон СЕРДЮЧЕНКО за підтримки Катерини ПЕТРОВСЬКОЇ (завідувачка кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти) та Анастасії ТУРГЕНЄВОЇ (доцентка кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти ).

Продовжити читання “Академічно доброчесні соціальні працівники”