Перша практика

     Виробнича практика студентів є важливою складовою частиною освітнього процесу. Поряд із теоретичним навчанням студенти гуманітарно-економічного факультету  БДПУ  мають можливість здобути практичні знання і перевірити, як саме теорія співвідноситься  з практикою.

Продовжити читання “Перша практика”

Участь у Фестивалі фільмів національно-культурних товариств

28 лютого 2020 р. у хабі «Платформи спільних дій» м. Запоріжжя відбувся Фестиваль фільмів національно-культурних товариств.

Продовжити читання “Участь у Фестивалі фільмів національно-культурних товариств”

Проблеми НУШ вирішуючи

Реформування освіти в Україні зумовлено модернізацією українського суспільства в контексті світових тенденцій. Тому й постало питання про необхідність трансформувати освіту саме з початкової ланки.

Продовжити читання “Проблеми НУШ вирішуючи”

Спочатку – людина

Це провідна ідея Академії з прав людини для викладачів/викладачок журналістики, однією зі слухачок якої є завідувачка кафедри соціальних комунікацій БДПУ Юлія Мельнікова. Ініціаторами Академії виступили Центр прав людини ZMINA, Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка, Програма розвитку ООН. Стажування і підвищення кваліфікації розраховане на 8 місяців і відбувається у вигляді сесій, між якими учасники і учасниці повинні виконувати практичну самостійну роботу.

Продовжити читання “Спочатку – людина”

Протипожежне тренування під час освітнього процесу

З метою своєчасної підготовки та проведення протипожежних тренувань для практичного відпрацювання дій згідно наказу №27а від 24.02.2020 року 28 лютого на базі кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін відбулося об’єктове протипожежне тренування формувань цивільного захисту при виконанні надзвичайної ситуації – пожежі. Тренування було проведено провідним фахівцем з питань цивільного захисту Марією БОЖКО.

Продовжити читання “Протипожежне тренування під час освітнього процесу”

Неформальна освіта майбутніх соціальних працівників: зимова школа від ОБСЄ

З 25–28 лютого цього року Наталя Рибнікова, здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 231 Соціальна робота факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти брала участь у Зимовій школі для майбутніх соціальних працівників та психологів з допомоги постраждалим від торгівлі людьми.

Продовжити читання “Неформальна освіта майбутніх соціальних працівників: зимова школа від ОБСЄ”

«Сторінками «Дитячого альбому П.І.Чайковського»

У цьому році вся музична світова спільнота святкує 180-річчя від дня народження геніального російського композитора-романтика XIX ст. Петра Ілліча Чайковського.

Продовжити читання “«Сторінками «Дитячого альбому П.І.Чайковського»”