Шевченківський марафон у БДПУ

Україна багата на талановитих митців, які прославляють її у своїх віршах, картинах та піснях. Кожен з них, безсумнівно, вартий уваги та вшанування. Тому 10 березня у 5 корпусі БДПУ було проведено поетичний марафон “Живі слова”, присвячений вшануванню пам’яті Т. Г. Шевченка. Цей захід поклав початок весняному поетичному марафону до Міжнародного дня поезії.

Продовжити читання “Шевченківський марафон у БДПУ”

Обрали профспілкового лідера

3 березня 2020 року була проведена звітно-виборна конференція   первинної профспілкової організації Бердянського державного педагогічного університету. Їй передували звіти і вибори на профбюро факультетів та профгрупах студентів і працівників.

Продовжити читання “Обрали профспілкового лідера”

«Пишаємось результатами, плануємо майбутнє»

У грудні 2019 року Ігор Богданов презентував щорічний звіт, у якому детально висвітлив досягнення в усіх сферах діяльності БДПУ. Ми особисто поспілкувалися з ректором Бердянського державного педагогічного університету про матеріально-технічне забезпечення, чутки про можливе об’єднання з Мелітопольським державним педагогічним університетом імені Богдана Хмельницького, масштабні перевірки ЗВО та плани на майбутнє.

Продовжити читання “«Пишаємось результатами, плануємо майбутнє»”