Вітаємо переможницю Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Уже третій рік поспіль студенти факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв стають переможцями Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 013 Початкова освіта, який проводився в Вінницькому державному педагогічному університеті  імені Михайла Коцюбинського. Цього разу наш заклад освіти представляла студентка третього курсу Карина Тімченко, яка презентувала результати наукової роботи на тему: «Мовленнєвий розвиток молодших школярів засобами мультимедіа», виконаної під керівництвом кандидатки педагогічних наук, доцентки катедри початкової освіти Лади Чемоніної.

Продовжити читання “Вітаємо переможницю Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт”

Дистанційне навчання на спеціальності «Хореографія» можливе! Головне – самоорганізація!

З моменту оголошення карантину в Бердянському державному педагогічному університеті викладачі спеціальності «Хореографія» почали засвоювати нові інформаційні можливості та проводити пари зі здобувачами І і ІІ рівня вищої освіти, продовжувати роботу із науковими гуртками, займатися методичною роботою тощо.

Продовжити читання “Дистанційне навчання на спеціальності «Хореографія» можливе! Головне – самоорганізація!”

Весняний калейдоскоп подій з болгаристики

14 лютого у Болгарії відзначають три свята: церковне – Успіння Святого Кирила Слов’яноболгарського, свято Святого Трифона Зарезана, яке ще називають Днем виноградаря, і свято Святого Валентина. У центрі болгаристики Бердянського державного педагогічного університету з нагоди цих знаменних подій відбулася низка заходів з розповідями про історію кожного свята та болгарські традиції. На урочистостях були присутні студенти-болгаристи та викладачі з Республіки Болгарії.

Продовжити читання “Весняний калейдоскоп подій з болгаристики”