Онлайн-курс про Джейн Остін

Під час карантину, окрім навчальної та наукової роботи, я займалася самоосвітою. Три тижні, починаючи з 16 березня, я навчалася на онлайн-курсі «Міф, реальність і світова знаменитість», присвяченому життю і творчості Джейн Остін. Цей курс організований Університетом Саутгемптона у Великобританії і підтримується платформою FutureLearn Британської ради. Це навчання, вільне для всіх учасників, незалежно від віку, професії, місця проживання. Єдина вимога – достатній рівень знання англійської мови. Займатися треба орієнтовно годину на день.

Продовжити читання “Онлайн-курс про Джейн Остін”

Про нас пишуть колеги з Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Наукову статтю «Етапи становлення хореографічно-педагогічної освіти в Бердянському державному педагогічному університеті» написала кандидат педагогічних наук, професор, завідувач кафедри хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Людмила Михайлівна Андрощук.

Продовжити читання “Про нас пишуть колеги з Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини”

Володимир Татарін – серед переможців конкурсу наукових робіт

За результатами ІІ-го туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Освітні, педагогічні науки», що відбувся на базі Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, студент 4 курсу групи 4АМЛ факультету філології та соціальних комунікацій Татарін Володимир отримав диплом ІІІ ступеня з роботою «Методи і прийоми реалізації культурологічного підходу в освітньому процесі школи (на матеріалі англійської мови)» (науковий керівник – Розумна Тетяна Сергіївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри іноземних мов і методики викладання).

Продовжити читання “Володимир Татарін – серед переможців конкурсу наукових робіт”