Дмитро Несторенко – серед переможців Міжнародного конкурсу творчих робіт «Погляд молоді» (Польща)

Вища технічна школа в Катовіце (Польща) проводила Міжнародний конкурс творчих робіт «Погляд молоді», в якому взяли участь студенти польських та українських вишів. Конкурс був спрямований на стимулювання та підтримку творчих ініціатив студентської молоді; підвищення ефективності застосування їх творчого потенціалу; розвиток творчих здібностей студентської молоді; виявлення найбільш обдарованих студентів, здатних до самостійної творчої та проектної діяльності; набуття студентами досвіду участі в міжнародних творчих конкурсних програмах; забезпечення міжнародного творчої взаємодії студентів, обміну ідей в сфері їх професійних і особистісних інтересів.

Продовжити читання “Дмитро Несторенко – серед переможців Міжнародного конкурсу творчих робіт «Погляд молоді» (Польща)”

Професійний розвиток – дистанційно!

Викладачі кафедри прикладної психології та логопедії Олена РЕВУЦЬКА, Ольга СЕРБОВА, Євгенія ЛИНДІНА взяли участь у вебінарі “Дитина з розладами аутистичного спектра у закладі освіти”.

Продовжити читання “Професійний розвиток – дистанційно!”

Карантинний сторітеллінг

Викладач кафедри прикладної психології та логопедії Ольга СЕРБОВА продовжила навчання з Командою ГО “Київський ОЦ “Простір толерантності” Team of NGO “Kiev EC “Tolerspace, взяла участь у вебінарі “Сторітеллінг на карантині (спікер: Анна Ленчовська).

Продовжити читання “Карантинний сторітеллінг”

Неформальна освіта в період карантину

Викладачі кафедри прикладної психології та логопедії постійно заохочують здобувачів вищої освіти до участі у різноманітних семінарах, тренінгах, майстер-класах, воркшопах, адже неформальна освіта є одним із напрямів професійно-особистісного становлення майбутніх фахівців, позитивно впливає на формування загальних і фахових компетентностей, дозволяє поглибити знання, удосконалити вміння й навички, формує особистість, викликає бажання навчатися впродовж усього життя, розвиває критичне мислення, дозволяє реалізовувати міждисциплінарний підхід до розв’язання різних професійних ситуацій.

Продовжити читання “Неформальна освіта в період карантину”

Карантин? Час підвищення кваліфікації та можливостей для професійного розвитку

Викладачі кафедри прикладної психології та логопедії взяли участь у серії вебінарів з нейропсихології, запропонованих Асоціацією Практикуючих Логопедів України. Лектором вебінарів була Візель Тетяна Григорівна – доктор психологічних наук, професор, автор курсу «Основи нейропсихології».

Продовжити читання “Карантин? Час підвищення кваліфікації та можливостей для професійного розвитку”