Професійна комунікація з майбутніми роботодавцями

Теоретичні та методичні основи, якими оволодівають здобувачі вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта під час навчання в університеті потребують практичного відпрацювання. Для цього майбутні вихователі проходять виробничу практику, де мають можливість в умовах реального освітнього процесу «відшліфовувати» свої професійні вміння. По закінченню навчання кожного очікує процес працевлаштування. Сьогодні до фахівця дошкільної освіти висувають чіткі й конкретні вимоги. Щоб зорієнтувати майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти в умовах ринку праці, потреби до конкурентоспроможності, асистент кафедри дошкільної освіти  Леся МОРОЗ-РЕКОТОВА провела практичне заняття зі здобувачами вищої освіти 401 групи з теми «Професійна комунікація як показник компетентності» за участі гостей – вихователя-методиста ЗДО №28 «Малятко» Олени Борзенкової та завідувачки дитячого садка НВК «Капітошка» Ірини Євстаф’євої.

Продовжити читання “Професійна комунікація з майбутніми роботодавцями”

Викладачі кафедри комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні й інформатики завжди в онлайн-режимі під час карантину

Викладачі кафедри комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні й інформатики завжди активно користуються сучасними дистанційними технологіями у своїй професійній діяльності, але під час карантину їх використання стало невід’ємною частиною, як організаційної, так і освітньої діяльності. За допомогою засобів проведення відеоконференцій таких як: Zoom, Skype, Google Hangouts, Discord тощо, відбуваються регулярні засідання кафедри КТУНІ, проводяться лекції та зустрічі зі студентами.

Продовжити читання “Викладачі кафедри комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні й інформатики завжди в онлайн-режимі під час карантину”