Про академічну доброчесність на кафедрі біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації

Закон України «Про освіту» формалізує види порушень академічної доброчесності, які є єдиними для всіх рівнів освіти. До них належить академічний плагіат, фальсифікації, самоплагіат, фабрикації, списування, обман хабарництво, необ’єктивне оцінювання. У документі зазначається, що наукової доброчесності мають дотримуватися науково-педагогічні та наукові працівники, а також здобувачі освіти.

Продовжити читання “Про академічну доброчесність на кафедрі біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації”

Нові знання на карантині засобами неформальної освіти

Нові знання на карантині – необхідні для того, щоб залишатися в гармонії з собою і крокувати у ногу з часом. Не дивлячись на те, що викладачі кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти вже майже 2 місяці працюють у дистанційному режимі, не виключенням є певні проблемні ситуації, які потребують нових знань, умінь та навичок!

Продовжити читання “Нові знання на карантині засобами неформальної освіти”

Практика на карантині: міф чи реальність?

На карантині освітній процес майбутніх соціальних працівників – за розкладом. Так, із 27 квітня для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 231 Соціальна робота, факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти (соціальних педагогів і психологів) розпочався 2-й етап проходження професійно-орієнтованої (навчальної) практики на базі закладів загальної середньої та дошкільної освіти.

Продовжити читання “Практика на карантині: міф чи реальність?”

Біо(еко)етична діяльність магістрів початкової освіти: міжнародна платформа

Магістри початкової освіти продовжують вдосконалюватися як майбутні науковці.

Так, студентка Юлія ЛОГОЗИНСЬКА брала участь в 4 міжнародній науково-практичній конференціїEURASIAN SCIENTIFIC CONGRESS” , яка відбулася 19–21 квітня ц.р. у м. Барселона (Іспанія).

Продовжити читання “Біо(еко)етична діяльність магістрів початкової освіти: міжнародна платформа”

Природничо-наукова діяльність майбутніх учителів початкової школи: міжнародний вектор

Природничо-наукова діяльність майбутніх учителів початкової школи неодноразово була представлена на всеукраїнському рівні, а також студенти намагалися висвітлювати проблеми трансформації природничої галузі в умовах НУШ на міжнародній науковій платформі.

Продовжити читання “Природничо-наукова діяльність майбутніх учителів початкової школи: міжнародний вектор”

Образотворче мистецтво ФППОМ на міжнародній арені

Студентка магістратури ОПП Початкова освіта факультету ППОМ Валерія ДУДНІК під керівництвом старшого викладача катедри початкової освіти Ольги КАЧЕРОВОЇ брала участь у конкурсі творчих робіт «Погляд молоді», який проводився Вищою технічною школою в м. Катовіце в рамках реалізації Міжнародного наукового проєкту «Євроінтеграція в освіті, науці і культурі».

Продовжити читання “Образотворче мистецтво ФППОМ на міжнародній арені”