Танцювальній марафон «Тримай імпульс» від викладачів та студентів-хореографів

За підсумками роботи наукового гуртка «Традиційні та інноваційні методи розвитку творчості в сучасному танці» під керівництвом кандидатки педагогічних наук, ст. викладачки кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Юлії ТАРАНЕНКО відбувся танцювальний марафон «Тримай імпульс», у якому взяли участь усі бажаючі студенти та викладачі.

Продовжити читання “Танцювальній марафон «Тримай імпульс» від викладачів та студентів-хореографів”

Berdуansk Dance Project University

До Днів науки в Бердянському державному педагогічному університеті кандидатка педагогічних наук, ст. викладачка кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Юлія ТАРАНЕНКО разом зі студентами-хореографами за підтримки завідувачки кафедри, кандидатки педагогічних наук, доцентки Олени МАРТИНЕНКО випустили електронний журнал про танець «Berdyansk Dance Project University».

Продовжити читання “Berdуansk Dance Project University”

Імплементація студентоцентрованого підходу на кафедрі біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації БДПУ

Студентоцентрований підхід до навчання (student centered approach) є новою парадигмою вищої освіти. Головна його мета –підготовка конкурентоспроможного майбутнього фахівця, який з максимальною вирогідністю отримає місце на ринку праці. Викладачі кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації зазначають, що це залежить як від сукупності знань, умінь та навичок фахівця, так і від володіння підходами для вирішення виробничих ситуацій, прагнення до неперервного удосконалення та професійного розвитку.

Продовжити читання “Імплементація студентоцентрованого підходу на кафедрі біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації БДПУ”