Наукові досягнення молодих талантів

15 травня з нагоди Дня науки кафедрою професійної освіти, трудового навчання та технологій на базі платформи ZOOM було організовано роботу студентської наукової секції «Актуальні питання сучасної технологічної та професійної освіти».

Продовжити читання “Наукові досягнення молодих талантів”

Млинцева мотанка

Щороку з нагоди декади технологічної та професійної  освіти в другому корпусі БДПУ проводилася традиційна арт-студія «Українські витребеньки». Співробітники кафедри змагалися у різноманітних способах приготування, прикрашання і подачі до столу українських національних страв. Цьогоріч життя внесло корективи і традиційний захід відбувся дистанційно. На Facebook було запущено челлендж з однойменною назвою, де можна побачити розмаїття українських смаколиків, серед якої борщ із свинячими реберцями, гречаники з грибами, капусняк, крученики з салом тощо.

Продовжити читання “Млинцева мотанка”

Кафедра математики та методики навчання математики розпочинає конкурс-тренінг «Математика. Логіка. Інтелект»

У межах реалізації проекту «Університет – школі» кафедрою математики та методики навчання математики факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти розпочато підготовку до реєстрації учасників дистанційного конкурсу-тренінгу «Математика. Логіка. Інтелект» для учнів 10-11 класів.

Продовжити читання “Кафедра математики та методики навчання математики розпочинає конкурс-тренінг «Математика. Логіка. Інтелект»”

Кожен з нас художник

В рамках Днів науки на ФППОМ в БДПУ відбувся «челендж художників», у якому взяли участь здобувачі вищої освіти 41ПО та 21ПО гр. під керівництвом кандидатки педагогічних наук, доцентки катедри початкової освіти Олени МАЛИЦЬКОЇ та старшої викладачки Ольги КАЧЕРОВОЇ.

Продовжити читання “Кожен з нас художник”

Онлайн техно-квест «Оч.умілі ручки»

У рамках проведення декади трудового навчання та технологій в Бердянському державному педагогічному університеті на кафедрі професійної освіти, трудового навчання та технологій було проведено онлайн техно-квест для здобувачів ЗЗСО №2 м. Бердянська.

Продовжити читання “Онлайн техно-квест «Оч.умілі ручки»”

18 травня: день пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу

18 травня 2020 року, вже п’ятий рік поспіль, Україна схиляє голову, щоб згадати жертв депортації радянською владою кримськотатарського народу. 2015 року Верховною Радою України було прийнято постанову, згідно з якою 18 травня став одночасно днем пам’яті жертв депортації кримських татар, а також днем боротьби за права кримськотатарського народу.

Продовжити читання “18 травня: день пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу”

Міжнародна наукова онлайн конференція з проблем організації та управління у сфері послуг

8 травня ц.р. в дистанційному форматі відбулася Міжнародна наукова конференція «Організація та управління в сфері послуг». Співорганізаторами конференції виступили БДПУ та, зокрема, виші-партнери нашого університету – Вища школа управління і адміністрації в Ополє (м. Ополє, Польща) та Донбаський державний педагогічний університет (м. Слов’янськ).

Продовжити читання “Міжнародна наукова онлайн конференція з проблем організації та управління у сфері послуг”

Чарівність біскорню

З 12 травня в рамках фестивалю науки і декади технологічної та професійної освіти на кафедрі професійної освіти, трудового навчання та технологій факультету фізико-математичної, компютерної та технологічної освіти дистанційно запустили спільний творчий проєкт «Біскорню».

Продовжити читання “Чарівність біскорню”

“Цифровізація освіти: майбутнє чи сьогодення?”: веб-квест до Днів науки

Цікавою формою проведення цьогорічних заходів до Днів науки в БДПУ виявився веб-квест для студентів груп с16 та 31ПО на тему “Цифровізація освіти: майбутнє чи сьогодення?”, який було організовано старшим викладачем катедри початкової освіти Мариною НЕСТЕРЕНКО

Продовжити читання ““Цифровізація освіти: майбутнє чи сьогодення?”: веб-квест до Днів науки”