Дні науки БДПУ-2020 для здобувачів спеціальності «Музичне мистецтво»

14–15 травня 2020 року відбулася студентська наукова конференція, яка складалася з двох частин і проводилася онлайн на платформі ZOOM. На конференції були присутні всі студенти спеціальності «Музичне мистецтво», які шляхом голосування визначали найкращу доповідь та презентацію.

Продовжити читання “Дні науки БДПУ-2020 для здобувачів спеціальності «Музичне мистецтво»”

Фестиваль науки триває

У рамках проведення Днів науки БДПУ з 12 по 15 травня 2020 р. кафедрою теорії та методики навчання мистецьких дисциплін факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв проводиться низка заходів. Так, 13 травня на платформі ZOOM відбулось засідання секції «Теоретико-методичні аспекти мистецької освіти в закладах загальної середньої та вищої освіти» науково-педагогічних працівників спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво).

Продовжити читання “Фестиваль науки триває”

Дні науки викладачів та студентів спеціальності «хореографія» БДПУ

Секційне засідання викладачів «Теоретико-методичні аспекти мистецької освіти в закладах загальної середньої та вищої освіти» проходило 12 травня 2020 року.

Продовжити читання “Дні науки викладачів та студентів спеціальності «хореографія» БДПУ”

Конкурс плакатів та слоганів: «Безпека і здоров’я на роботі можуть врятувати життя»

Традиційно катедрою професійної освіти, трудового навчання та технологій проводиться конкурс плакатів до Всесвітнього дня охорони праці. Під час проведення Днів науки підбиваються його підсумки.

Продовжити читання “Конкурс плакатів та слоганів: «Безпека і здоров’я на роботі можуть врятувати життя»”

Круглий стіл: «Проблеми та перспективи Об’єднаної енергетичної системи України»

16 травня у рамках проведення Днів науки майбутні енергетики зібралися для того, щоб подискутувати на тему проблем та перспектив енергетичної системи України.

Продовжити читання “Круглий стіл: «Проблеми та перспективи Об’єднаної енергетичної системи України»”