Дні науки на кафедрі комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні інформатики

Дуже активно і цікаво пройшли в цьому році Дні науки на кафедрі КТУНІ. Вони збіглися з кількома важливими подіями кафедри – акредитацією освітньої програми 015 Професійна освіта. Комп’ютерні технології, новими освітніми стандартами, переходом на дистанційні форми навчання, загальноукраїнськими студентськими конкурсами, підвищеними вимогами до наукової роботи, традиційними проблемами нашої спеціальності та профорієнтаційною роботою в нових умовах. У ході Днів науки виникли цікаві творчі дискусії та пропозиції по удосконаленню роботи викладачів та кафедри в цілому. Традиційно активні доценти Ганна Алєксєєва і Наталя Кравченко в умовах обмеженого часу і доступу провели попередню частину дискусій серед старшокурсників і  магістрантів у формі круглого столу та студентських виступів, а основна частина відбулася 16 травня 2020, яка продовжувалася кілька годин і де змістовно виступили всі викладачі кафедри.

Продовжити читання “Дні науки на кафедрі комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні інформатики”

ВІЛ/СНІД – не вирок!!!

У травні Україна вшановує пам’ять людей, які померли від СНІДу. Цей день, за рішенням Всесвітньої організації охорони здоров’я відзначається у всьому світі щорічно, починаючи з 1983 року. Головним покликанням пам’ятної дати є вшанування пам’яті людей, які пішли з життя через СНІД та привернення уваги до проблеми ВІЛ/СНІДу.

Продовжити читання “ВІЛ/СНІД – не вирок!!!”

Як кафедра соціальної роботи та інклюзивної освіти дні науки-2020 святкувала

Щорічно професорсько-викладацьким складом кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти в рамках Днів студентської науки в БДПУ традиційно планується низка заходів, які були б цікавими та актуалізовували здобутки і досягнення у науці. Однак, запровадження карантину внесло свої корективи у план заходів. Не дивлячись на перепону у вигляді карантину, Дні науки-2020 на кафедрі соціальної роботи та інклюзивної освіти видались надзвичайно цікавими та насиченими як для здобувачів вищої освіти, так і для викладачів. Традиційні та інноваційні формати заходів, цікаві наукові дискусії, обмін думками та науковий стимул – усе це стало можливим завдяки злагодженій та професійній діяльності викладачів кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти та здобувачів вищої освіти зі спеціальностей «Соціальна робота» і «Соціальна педагогіка».

Продовжити читання “Як кафедра соціальної роботи та інклюзивної освіти дні науки-2020 святкувала”