Науковий онлайн простір

Робота у діджиталізованому просторі для наукових працівників вже не у новизну, саме тому традиційні дні науки у Бердянському державному педагогічному університету відбулися онлайн.

Продовжити читання “Науковий онлайн простір”

Використовуємо теорію на практиці

На думку здобувачів вищої освіти зі спеціальності 231 Соціальна робота усі освітні компоненти є доцільними і вкрай важливими протягом навчання – цю тезу вдалося ще раз підтвердити протягом проходження дистанційної практики за спеціалізацією.

Продовжити читання “Використовуємо теорію на практиці”

Конкурс «Талановиті школярі – креативні ідеї» розпочато!

20 травня 2020 року студенти та викладачі кафедри ПОТНТ зустрічалися з учнями 5-А класу БСШ№ 16. Цього року це була дистанційна зустріч, на якій студенти 3 курсу ФФМКТО (Тетяна Мельник та Анастасія Псьол) ознайомили учнів з технологіями декоративно-ужиткового мистецтва, а саме бісероплетіння та плетіння з ниток, а потім оголосили для учнів творчій конкурс «Талановиті школярі – креативні ідеї».

Продовжити читання “Конкурс «Талановиті школярі – креативні ідеї» розпочато!”

Українська вишиванка – модний тренд майбутніх вихователів!

21 травня 2020 року здобувачі вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта з задоволенням долучилися до свята Вишиванки. Факультет замайорів різнобарвними візерунками української вишивки.

Продовжити читання “Українська вишиванка – модний тренд майбутніх вихователів!”

Вишиванка для мене – це гордість за красу моєї країни

Вишиванка – символ єдиного та дружнього народу. З давніх-давен її одягали наші пращури і на свята, і в будній день. Особливостями вишитої сорочки були різноманітні орнаменти, які, в свою чергу, мали певне значення. З плином часу цінність такого одягу втрачалась. Вишиванка змінилась на футболку, але були і ті, хто не зраджував традиції носіння сорочки.

Продовжити читання “Вишиванка для мене – це гордість за красу моєї країни”