Перемога в I відкритому конкурсі студентських наукових робіт з філософії

«1:0 на користь “Нового гравця”? … людина та її буття на порозі глобальних зрушень…»

В рамках Міжнародного наукового проєкту «Євроінтеграція в освіті, науці і культурі», який реалізується в 2019-2022 рр. вишем-партнером БДПУ – Вищою технічною школою в Катовіце (Польща), відбувся I Відкритий конкурс студентських наукових робіт з філософії: «1:0 на користь “Нового гравця”? … людина та її буття на порозі глобальних зрушень…».

Продовжити читання “Перемога в I відкритому конкурсі студентських наукових робіт з філософії”

Ректор БДПУ показав свої родинні фотоальбоми

Ректор БДПУ Ігор Богданов підтримав проєкт «Яка твоя історія?», щедро надавши для копіювання і показу більше півсотні фотографій зі своїх родинних альбомів. А ці фотографії є вельми цікавими! На них можна побачити і самого Ігоря Тимофійовича в дитинстві та юнацтві, і фотографії його батьків та друзів. Сам же ректор і підписав цілу низку з цих фотографій у «Коментарях». Все це можна побачити у трьох добірках, опублікованих у Facebook 26 червня, 28 червня та 29 червня.

Продовжити читання “Ректор БДПУ показав свої родинні фотоальбоми”

Цікава та креативна виробнича практика майбутніх учителів основ здоров’я, вчителів-реабілітологів

У системі професійної підготовки здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Здоров’я людини. Фізична реабілітація» виробнича практика зі спеціальності є важливою сходинкою у набутті професійних умінь та навичок роботи майбутніх учителів у закладі загальної середньої освіти. Практика є багатоскладовим, комплексним і складним процесом професійної підготовки майбутніх фахівців. Проходження практики здійснювалося в закладах середньої освіти, зокрема на базі Бердянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» № 1 «Мрія».

Продовжити читання “Цікава та креативна виробнича практика майбутніх учителів основ здоров’я, вчителів-реабілітологів”

БДПУ – співорганізатор Міжнародної конференції

Miejsceirolamediacjiwfunkcjonowaniuszkoły

На минулому тижні (19 червня 2020 р.) відбулася Міжнародна конференція Miejsce i rola mediacji w funkcjonowaniu szkoły Місце і роль медіації в функціонуванні школи»).Конференція була організована Вищою школою управління та адміністрації в Ополє, з яким БДПУ співпрацює з 2012 р. Серед співорганізаторів конференції був і наш заклад вищої освіти.

Продовжити читання “БДПУ – співорганізатор Міжнародної конференції”

Довгоочікуваний диплом кандидата наук – вручено

25.06.20 р. на засіданні Вченої Ради університету, ректор Ігор Богданов вручив диплом кандидата історичних наук провідній бібліотекарці Людмилі Золотар.

Продовжити читання “Довгоочікуваний диплом кандидата наук – вручено”

Фотоконкурс «Спорт: поезія і проза»

Перед Міжнародною науковою конференцією «Citius, Altius, Fortius!»: феномен спорту влітературі та культурі» (Бердянський державний педагогічний університет, факультет філології та соціальних комунікацій, 24-25 вересня 2020 року) оголошуємо конкурс фотографій «Спорт: поезія і проза». Надсилайте світлини на конференційну скриньку berdkonf@ukr.net з 1 липня до 15 вересня, ми розмістимо їх на сторінці конференції у Facebook. Просимо в темі листа зазначити «Фотоконкурс_Прізвище», а в тексті листа вказати ім’я та прізвище автора, назву фотографії, контактний телефон. Від учасника може бути тільки одне фото. Компетентне журі із спортсменів, фотографів і філологів визначить переможця, який отримає подарунок під час конференції. 

Продовжити читання “Фотоконкурс «Спорт: поезія і проза»”

Права людини. Рівність. Толерантність

25 червня відбулося підбиття підсумків Конкурсу студентських журналістських робіт «Права людини в медіа: від розуміння до змін».

Урочиста конференція відбулася на платформі Zoom. Конкурсне журі, до складу якого увійшли медіа експерти та представники організаторів конкурсу – Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка, Центр прав людини ZMINA та Програма розвитку ООН в Україні – визначило переможців у трьох номінаціях – графічні роботи, відео та письмові роботи.

Продовжити читання “Права людини. Рівність. Толерантність”

Відчувайте себе впевнено і крокуйте по життю успішно

2020 рік для здобувачів вищої освіти, як і для всіх освітян, видався складним. Завершальні місяці семестру минули у режимі дистанційного навчання. І хоч державні іспити складались аудиторно, від масових випускних заходів довелось відмовитись. Тож спілкування з випускниками спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) відбувалось за допомогою ZOOM-конференції 24 червня о 12.00. Зібрались студенти денного і заочного відділень та майже всі викладачі кафедри теорії і методики навчання мистецьких дисциплін за напрямком «Музичне мистецтво». Усі мали можливість висловитись – лунали добрі побажання випускникам і слова подяки викладачам, відчувалась дружня, невимушена атмосфера.

Продовжити читання “Відчувайте себе впевнено і крокуйте по життю успішно”

Випускний 2020 online

Сьогодні, 24 червня, відбувся онлайн випускний здобувачів першого рівня вищої освіти факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв БДПУ. Захід розпочала декан факультету,  докторка педагогічних наук, професорка Людмила КОВАЛЬ, яка висловила слова привітання випускникам і нагадала їм найяскравіші миті студентського життя.

Продовжити читання “Випускний 2020 online”

Випускний 2020 на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв у форматі онлайн

Традиційно наприкінці червня проходять урочистя з нагоди вручення дипломів бакалавра здобувачам першого рівня вищої освіти на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв. Зазвичай в актовій залі університету збираються викладачі, студенти, їх батьки, але цьогоріч через карантинні обмеження бакалаври мали можливість зустрітися з викладачами тільки у формі конференції на платформі ZOOM! 

Продовжити читання “Випускний 2020 на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв у форматі онлайн”