Працювати з молоддю якісно

Упродовж минулого року «Університетське Слово» публікувало статті про участь Антона Сердюченка у міжнародному навчальному курсі «The Wonderful Wizards of Youth Work», створеному НГО «Youth for Exchange and Understanding» для переосмислення якості молодіжної роботи та неформальної освіти для YEU та членів-партнерів цієї організації, визначення сильних та слабких сторін, впливу і потенціалу молодіжної роботи і неформальної освіти в Європі.

Продовжити читання “Працювати з молоддю якісно”

Сімейна традиція ансамблю «Марлен» по-новому

Виробнича практика в хореографічному колективі здобувачів І рівня вищої освіти денної форми навчання Бердянського державного педагогічного університету традиційно завершується проведенням конкурсу «Зірочка МарЛен». В умовах дистанційного проходження практики це не стало винятком.

Продовжити читання “Сімейна традиція ансамблю «Марлен» по-новому”

Одна калина за вікном

Як невпинно летить час… стрімко обертається його колесо! А ми, викладачі спеціальності «Хореографія», не випускаючи з зору те стрімке обертання, рухаємося вперед, за ним, за колесом часу! Рухаємося по-різному – хто випереджаючи його, попереду у grand jete, хто «бігунцем», ледь його наздоганяючи, хто широким кроком Полонезу поряд.

Продовжити читання “Одна калина за вікном”