Перемога в I відкритому конкурсі студентських наукових робіт з філософії

«1:0 на користь “Нового гравця”? … людина та її буття на порозі глобальних зрушень…»

В рамках Міжнародного наукового проєкту «Євроінтеграція в освіті, науці і культурі», який реалізується в 2019-2022 рр. вишем-партнером БДПУ – Вищою технічною школою в Катовіце (Польща), відбувся I Відкритий конкурс студентських наукових робіт з філософії: «1:0 на користь “Нового гравця”? … людина та її буття на порозі глобальних зрушень…».

Продовжити читання “Перемога в I відкритому конкурсі студентських наукових робіт з філософії”

Ректор БДПУ показав свої родинні фотоальбоми

Ректор БДПУ Ігор Богданов підтримав проєкт «Яка твоя історія?», щедро надавши для копіювання і показу більше півсотні фотографій зі своїх родинних альбомів. А ці фотографії є вельми цікавими! На них можна побачити і самого Ігоря Тимофійовича в дитинстві та юнацтві, і фотографії його батьків та друзів. Сам же ректор і підписав цілу низку з цих фотографій у «Коментарях». Все це можна побачити у трьох добірках, опублікованих у Facebook 26 червня, 28 червня та 29 червня.

Продовжити читання “Ректор БДПУ показав свої родинні фотоальбоми”

Цікава та креативна виробнича практика майбутніх учителів основ здоров’я, вчителів-реабілітологів

У системі професійної підготовки здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Здоров’я людини. Фізична реабілітація» виробнича практика зі спеціальності є важливою сходинкою у набутті професійних умінь та навичок роботи майбутніх учителів у закладі загальної середньої освіти. Практика є багатоскладовим, комплексним і складним процесом професійної підготовки майбутніх фахівців. Проходження практики здійснювалося в закладах середньої освіти, зокрема на базі Бердянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» № 1 «Мрія».

Продовжити читання “Цікава та креативна виробнича практика майбутніх учителів основ здоров’я, вчителів-реабілітологів”

БДПУ – співорганізатор Міжнародної конференції

Miejsceirolamediacjiwfunkcjonowaniuszkoły

На минулому тижні (19 червня 2020 р.) відбулася Міжнародна конференція Miejsce i rola mediacji w funkcjonowaniu szkoły Місце і роль медіації в функціонуванні школи»).Конференція була організована Вищою школою управління та адміністрації в Ополє, з яким БДПУ співпрацює з 2012 р. Серед співорганізаторів конференції був і наш заклад вищої освіти.

Продовжити читання “БДПУ – співорганізатор Міжнародної конференції”

Довгоочікуваний диплом кандидата наук – вручено

25.06.20 р. на засіданні Вченої Ради університету, ректор Ігор Богданов вручив диплом кандидата історичних наук провідній бібліотекарці Людмилі Золотар.

Продовжити читання “Довгоочікуваний диплом кандидата наук – вручено”