Нова вивіска від давніх друзів

Напередодні вступної кампанії і нового навчального року Бердянський державний педагогічний університет став володарем ще одного вишуканого арт-об’єкта. На паркані біля фасаду головного корпусу тепер красується нова вивіска, виконана нашими давніми друзями і партнерами – майстрами Бердянського машинобудівного професійного ліцею. Університет вже має декілька кованих витворів від митців БМПЛ. Це – Дерево бажань і Мудра сова, паркани і ворота на подвір’ї корпусу № 5. А зараз ще й об’ємна вивіска, створена за ініціативи ректорату. Вона виконана з урахуванням стилю старовинної будівлі у вигляді шкільної дошки, обрамленої витонченими кованими деталями, і містить макет головного корпусу та герб України.

Продовжити читання “Нова вивіска від давніх друзів”

Дистанційно. Але актуально про актуальне

Нині в Україні відбувається активне реформування системи загальної середньої освіти у світлі оприлюднених у 2016 р. для широкого громадського обговорення концептуальних засад. Термінологічне сполучення «Нова українська школа» й абревіатура НУШ стали неодмінним складником педагогічного дискурсу й оселилися для постійного проживання в мовленні вчених та освітян-практиків.

Продовжити читання “Дистанційно. Але актуально про актуальне”

Семінар «Організація дистанційного навчання засобами ІКТ» для підвищення кваліфікації педагогічних працівників

 

У рамках постійної профорієнтаційної роботи з 22.06.2020 викладачі кафедри комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні й інформатики факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти к.ф.-м.н., доцент Наталя Кравченко  та к.п.н., доцент Ганна Алєксєєва провели семінар «Організація дистанційного навчання засобами ІКТ» для підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

Продовжити читання “Семінар «Організація дистанційного навчання засобами ІКТ» для підвищення кваліфікації педагогічних працівників”