НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК – НОВІ ОРІЄНТИРИ РОЗВИТКУ ФАКУЛЬТЕТУ ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ ТА МИСТЕЦТВ

20 серпня 2020 року на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв відбулися збори трудового колективу, на яких обговорювалося питання про стан діяльності кафедр та перспективи розвитку на наступний навчальний рік. Завідувачки кафедр (професорка Алла КРАМАРЕНКО, доцентка Олена МАРТИНЕНКО, професорка Лариса ЛІСІНА, доцентка Олена ГОРЕЦЬКА) доповіли про найважливіші досягнення викладачів і здобувачів вищої освіти, ілюструючи матеріалами презентацій.

Продовжити читання “НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК – НОВІ ОРІЄНТИРИ РОЗВИТКУ ФАКУЛЬТЕТУ ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ ТА МИСТЕЦТВ”

Онлайн-круїз на лайнері «Академія цифрового розвитку»

Здобувачка вищої освіти освітньо-професійної програми «Біологія та здоров’я людини. Фізична реабілітація» Бердянського державного педагогічного університету факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини Корвегіна Олександра придбала квиток у комфортабельну «каюту» круїзного лайнера інноваційних педагогічний ідей та вирушила в креативну подорож цифровими технологіями від «Академії цифрового розвитку» під керівництвом Антоніни Букач.

Продовжити читання “Онлайн-круїз на лайнері «Академія цифрового розвитку»”