Intro для журналістів

Сьогодні, 15 вересня  четвертий корпус Бердянського державного педагогічного університету радо зустрів своїх першокурсників. Завідувачка кафедри соціальних комунікацій Юлія Мельнікова показала майбутнім журналістам лекційні аудиторії, оновлений комп’ютерний клас, а також телестудію та кабінет радіожурналістики, оснащені новітнім обладнанням. Після цього першокурсники дізналися багато корисної інформації щодо майбутнього навчання від свого куратора Анжеліки Шульженко. Журналісти-початківці мали змогу поринути в атмосферу своєї професійної діяльності, що їх неабияк зацікавила. Сподіваємось, що вони стануть майбутньою гордістю нашого університету.

Продовжити читання “Intro для журналістів”

Кросфіт-майстер-клас

Щорічно, у другу суботу вересня відзначається день фізичної культури і спорту України. Це свято пройшло по-особливому на факультеті фізичної культури, спорту і здоров’я людини Бердянського державного педагогічного університету.

Продовжити читання “Кросфіт-майстер-клас”

Операція – колаборація

Доцент кафедри іноземних мов і методики викладання факультету філології та соціальних комунікацій БДПУ Ірина ШКОЛА, старший викладач кафедри іноземних мов і методики викладання факультету філології та соціальних комунікацій БДПУ Юлія ПРЯДКО, завідувач навчальної психолого-консультативної лабораторії кафедри психології факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв Марина БОГДАН, студентки-магістрантки факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв Даря КУНЬО і Анна МУКОВОЗ провели інтегровані заняття з розвитку «soft skills» для студентів 2 та 3 курсів факультету філології та соціальних комунікацій, які навчаються на освітніх програмах «Середня освіта (Мова і література (англійська)). Болгарська мова», «Середня освіта (Мова і література (російська)). Англійська мова».

Продовжити читання “Операція – колаборація”