Гуманітарно-економічний зустрічає першокурсників

15 вересня 2020 року розпочався освітній процес для студентів першого курсу. Дружню, талановиту та креативну сім’ю студентства гуманітарно-економічного факультету цьогоріч поповнили майже дев’ять десятків першокурсників.

Продовжити читання “Гуманітарно-економічний зустрічає першокурсників”

Посвята в студенти-філологи: «Спочатку було Слово»

Викладачі кафедри української мови та славістики вітали першокурсників спеціальності «Українська мова та література» (кураторка – Неля Павлик), які поринули в новий для них світ, – світ філології. Саме любов до Слова об’єднала викладачів та здобувачів спеціальності. 

Продовжити читання “Посвята в студенти-філологи: «Спочатку було Слово»”

Привітання першокурсників факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини

Сьогодні, 15 вересня 2020 року, у центральному корпусі Бердянського державного педагогічного університету відбулося урочисте привітання першокурсників закладу освіти. Зокрема, першокурсників факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини відеозверненням привітав ректор університету, професор, заслужений діяч науки і техніки України, член-кореспондент НАПН України Ігор Богданов. Також, з привітальним словом виступила заступник декана з навчально-методичної роботи кандидат педагогічних наук, доцент Людмила Коновальська, яка від імені декана факультету, професора, кандидата наук з фізичного виховання та спорту Сергія Кушнірюка побажала творчої наснаги та наполегливості в оволодінні майбутньої професії.

Продовжити читання “Привітання першокурсників факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини”

Бердянський слід «Червоної рути»

Наша країна здавна славиться своїми культурними здобутками. Скільки надзвичайно мелодійних пісень, що гріють душу віршів, запальних танців та надзвичайно чарівного живопису «народилося» завдяки талановитим українцям. Важко переоцінити внесок композиторів та виконавців пісень у скарбницю нашої неньки України. Саме тому, 15 вересня у актовій залі головного корпусу БДПУ відбулась виставка, присвячена 50-річчю пісні Володимира Івасюка «Червона рута». Цей захід було проведено у рамках проєкту «Яка твоя історія», організаторами якої є Чернівецький музей Володимира Івасюка, музей історії Бердянського порту та Бердянський державний педагогічний університет.

Продовжити читання “Бердянський слід «Червоної рути»”