Крок до професійного зростання

З метою удосконалення професійної підготовки майбутніх фахівців сфери фізичної культури та спорту у рамках освітнього компоненту «Сучасні фітнес технології» 17 вересня 2020 року на факультеті фізичної культури, спорту та здоров’я людини, кафедрою теорії та методики фізичного виховання було проведено майстер-клас для здобувачів першого рівня вищої освіти, спеціальності 017 Фізична культура і спорт з напрямку «Функціональний степ».

Продовжити читання “Крок до професійного зростання”

Цікавий квест з історії міста

16 вересня здобувачі вищої освіти 2 та 3 курсів зі спеціальності 231 Соціальна робота взяли участь у квесті «Історія Бердянська в обличчях». Захід організований музеєм історії міста Бердянська і приурочений до 193-річчя рідного міста.

Продовжити читання “Цікавий квест з історії міста”

БДПУ вшанував пам’ять бердянців

Педагогічний колектив та студенти БДПУ традиційно беруть участь у міських заходах, присвячених Дню міста. 77 річницю визволення Бердянська від німецьких загарбників відзначили покладанням квітів до могили морякам-десантникам, що знаходиться в парку Шмідта.

Продовжити читання “БДПУ вшанував пам’ять бердянців”

Почесна нагорода

Факультет фізичної культури, спорту та здоров’я людини Бердянського державного педагогічного університету було нагороджено Подякою виконавчого комітету Бердянської міської ради за розвиток та популяризацію олімпійського руху з нагоди Дня фізичної культури і спорту України.

Продовжити читання “Почесна нагорода”

Sport Star 2020

З нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту України в м. Запоріжжі відбулося урочисте нагородження переможців обласного конкурсу «SPORT STAR 2020».

Святкову подію відвідав декан факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини Бердянського державного педагогічного університету, Олімпійський Чемпіон, професор Сергій Кушнірюк, який мав нагоду привітати пам’ятними призами кращих спортсменів Запорізької області.

Продовжити читання “Sport Star 2020”