Раннє втручання

19 вересня 2020 року  здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта освітньо-професійної програми «Логопедія. Спеціальна психологія» та другого (магістерського) рівня вищої освіти: освітньо-професійної програми «Спеціальна освіта» в рамках вивчення дисциплін  «Організація психологічної служби в спецустановах» та «Соціально-психологічна реабілітація дітей з особливими освітніми потребами» мали нагоду долучитися до активності проєкту «Інклюзія: спільний шлях родини та громади. Запорізька область», фінансування та реалізація якого підтримується грантом Фонду Інституту Відкритого Суспільства у співпраці з програмою Раннього Дитинства фонду «Відкритого суспільства».

Продовжити читання “Раннє втручання”

Саморозвиток та професійне вдосконалення майбутніх соціальних працівників

 Навіть в умовах самоізоляції саморозвиток є можливим, оскільки отримувати цікаві знання та формувати професійні навички можна не тільки в рамках онлайн та офлайн занять з викладачами, а й участі у різних освітніх проєктах.

Продовжити читання “Саморозвиток та професійне вдосконалення майбутніх соціальних працівників”

Актуальні тенденції сучасних наукових досліджень

Корвегіна Олександра, студентка 2- го курсу факультету фізичної культури і спорту та здоров’я людини, разом зі своїм науковим керівником,кандидатом педагогічних наук, доцентом Світланою Книш взяли участь у III Міжнародній науково-практичній конференції “Actual Trends Of Modern Scientific Research”, яка відбулася 13–15 вересня 2020 р. у м. Мюнхен, Німеччина. Конференція була присвячена дослідженням, які відображають процеси та зміни в структурі сучасної науки.

Продовжити читання “Актуальні тенденції сучасних наукових досліджень”