Міжнародна наукова конференція «Citius, Altius, Fortius!»: феномен спорту в літературі та культурі»

24-25 вересня2020 року на факультеті філології та соціальних комунікацій БДПУ відбулася Міжнародна наукова конференція «”Citius, Altius, Fortius!”: феномен спорту в літературі та культурі». Її ініціювала кафедра української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства Бердянського державного педагогічного університету. Через пандемію наукове зібрання пройшло в онлайн-форматі, у вигляді відеоконференцій на платформі Zoom. Однак це не завадило цікавому і плідному спілкуванню учасників.

Продовжити читання “Міжнародна наукова конференція «Citius, Altius, Fortius!»: феномен спорту в літературі та культурі»”

Для першокурсників – 24 екскурсії в Музеї історії БДПУ

Студентки-історики Владислава Проценко, Аліна Нестеренко, Ілона Ягодкіна та Анна Каіра у п’ятницю, 25 вересня завершують свій марафон проведення 24 екскурсій в Музеї історії БДПУ, організованих для всіх першокурсників університету.

Продовжити читання “Для першокурсників – 24 екскурсії в Музеї історії БДПУ”

«Стражденник син стражденника народа…»: філологи вшанували пам’ять Трохима Зіньківського

20 вересня 2020 року студенти та магістранти факультету філології та соціальних комунікацій разом з доцентом кафедри української та зарубіжної літератури Валентиною Школою відвідали могилу письменника-земляка Трохима Зіньківського.

Продовжити читання “«Стражденник син стражденника народа…»: філологи вшанували пам’ять Трохима Зіньківського”

«Писати від душі і для душі» На факультеті філології та соціальних комунікацій відбулася презентація збірки «Музика моєї душі» Вікторії Подолянчук

24 вересня 2020 року на базі літературно-фольклорної лабораторії кафедри української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства відбулася зустріч студентів 1АМЛ і 2УМЛ груп із талановитою письменницею Вікторією Подолянчук. Молода авторка презентувала свою першу книгу «Музика моєї душі».

Продовжити читання “«Писати від душі і для душі» На факультеті філології та соціальних комунікацій відбулася презентація збірки «Музика моєї душі» Вікторії Подолянчук”

Відкрите заняття з інтерактивного курсу англійської мови

19 вересня 2020 року доценткою кафедри іноземних мов і методики викладання Оксаною Халабузар було підготовлено та проведено відкрите заняття з дисципліни «Інтерактивний курс англійської мови» зі студентами 302 групи факультету ФДССО БДПУ.

Продовжити читання “Відкрите заняття з інтерактивного курсу англійської мови”