Routledge видав книгу «Обмін знаннями між містами Південної та Східної Європи, 1870–1950» з розділом про Бердянськ

Нарешті, після майже 5 (!) років роботи щойно вийшла книга “Interurban Knowledge Exchange in Southern and Eastern Europe, 1870–1950” («Обмін знаннями між містами Південної та Східної Європи, 1870–1950»). У ній другий розділ – Igor Lyman and Victoria Konstantinova. In Search of Best Practices Within the Confines of the Russian Empire: The Port City of Berdyansk” («В пошуках кращих прикладів в умовах обмежень Російської імперії: портове місто Бердянськ»).

Продовжити читання “Routledge видав книгу «Обмін знаннями між містами Південної та Східної Європи, 1870–1950» з розділом про Бердянськ”

Наукова інтернет-комунікація: у БДПУ відбулася міжнародна конференція

21–22 жовтня 2020 року на базі факультету філології та соціальних комунікацій Бердянського державного педагогічного університету відбулася VІІІ Міжнародна наукова інтернет-конференція «Мова і соціум: етнокультурний аспект».

Продовжити читання “Наукова інтернет-комунікація: у БДПУ відбулася міжнародна конференція”

Відстань – не перешкода для участі у Міжнародній конференції!

За запрошенням організаторів конференції – Сумського державного педагогічного університету ім. А. С. Макаренка – викладачі БДПУ взяли активну участь в роботі ХХ Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми фізичного виховання і спорту різних груп населення».

Продовжити читання “Відстань – не перешкода для участі у Міжнародній конференції!”

Науково-практичний семінар «Програми Еразмус+: від ідеї до дії»

20 жовтня відбувся науково-практичний семінар «Програми Еразмус+: від ідеї до дії» для викладачів факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти. Захід був організований Радою молодих учених факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти під керівництвом Наталі Цибуляк та у співпраці із заступником декана факультету з наукової та міжнародної діяльності Анастасії Попової.

Продовжити читання “Науково-практичний семінар «Програми Еразмус+: від ідеї до дії»”