Названо переможців І етапу ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

На виконання Указу Президента України від 30 вересня 2010 року               № 928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», з метою підвищення загальної мовної культури на базі факультету філології та соціальних комунікацій Бердянського державного педагогічного університету 15 жовтня 20820 року було проведено І етап Конкурсу.

Продовжити читання “Названо переможців І етапу ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка”

Майстер-клас для школярів міста зі Scratch

Сучасна молодь має достатньо великий досвід з використання інформаційних технологій, проте набагато менше вона знає про створення програм за допомогою новітніх технологій. Поступово діти усвідомлюють важливість навичок програмування, адже вони відкривають для них безліч нових можливостей для навчання.

Продовжити читання “Майстер-клас для школярів міста зі Scratch”

Гостьові лекції для студентів Бердянського державного педагогічного університету

Відповідно до укладеної угоди про співробітництво між кафедрою дошкільної освіти БДПУ та кафедрою педагогіки і психології (дошкільної та корекційної) ім. Т. І. Поніманської РДГУ, зі здобувачами вищої освіти спеціальності 012 «Дошкільна освіта» відбулася гостьова лекція. Проводила онлайн-заняття доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри педагогіки і психології (дошкільної та корекційної) імені проф. Т.І. Поніманської Рівненського державного гуманітарного університету Ілона ДИЧКІВСЬКА.

Продовжити читання “Гостьові лекції для студентів Бердянського державного педагогічного університету”