Знайомство майбутніх тренерів з професійною діяльністю

На факультеті фізичної культури, спорту та здоров’я людини дистанційне навчання не завадило більш детально ознайомити здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт. Тренерська діяльність з обраного виду спорту» з особливостями спеціальності, яку вони обрали для свого професійного шляху.

Продовжити читання “Знайомство майбутніх тренерів з професійною діяльністю”

У БДПУ презентовано книгу про грецьку громаду та консулів Греції у Бердянську

5 листопада відбулась презентація книги

Лиман Ігор, Константінова Вікторія. Грецька громада та консули Греції у Бердянську ХІХ – початку ХХ століття. Мелітополь: Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2020. – 494 с., іл. Текст укр., грецькою.

Продовжити читання “У БДПУ презентовано книгу про грецьку громаду та консулів Греції у Бердянську”

Підвищення кваліфікації викладачів кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації

Викладачі кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації БДПУ активно беруть участь у науково-практичних конференціях, різноманітних тренінгах, підвищують свою професійну майстерність.

Епідеміологічна ситуація, яка склалася наразі в усьому світі дала нам не лише нові виклики, але й відкрила нові можливості для дистанційної освіти.

Продовжити читання “Підвищення кваліфікації викладачів кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації”

Поєднання навчання і досліджень під час реалізації освітньої програми «Здоров’я людини. Фізична реабілітація»

Здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Здоров’я людини. Фізична реабілітація» під керівництвом викладачів кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації БДПУ залучені до науково-дослідної роботи та мають можливість брати участь в наукових заходах за кордоном.

Продовжити читання “Поєднання навчання і досліджень під час реалізації освітньої програми «Здоров’я людини. Фізична реабілітація»”