Науково-дослідна роботи здобувачів вищої освіти

Студентка четвертого курсу факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини БДПУ Олена Сарана, взяла онлайн-участь у роботі Х Міжнародної конференції «PRIORITY AREAS OF SCIENCE RESEARCH» 26-27 жовтня 2020 р., яка проходила у США (Вашингтон).

Продовжити читання “Науково-дослідна роботи здобувачів вищої освіти”

Захист курсових робіт здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) в режимі on-line

Дослідницька діяльність здобувачів вищої освіти у науковій роботі є важливим компонентом якісної вищої освіти.  Тож, 6 листопада 2020 року відбувся успішний захист курсових робіт з дисципліни «Теорія та методика викладання художньої культури» здобувачів другого рівня вищої освіти м208 ММ групи заочного відділення, які закінчують навчання за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (музичне мистецтво та художня культура). Керівниками курсових робіт є доценти кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Олена БУЗОВА, Вікторія ГРИГОРЬЕВА, Анетта ОМЕЛЬЧЕНКО, Юрій СМАКОВСЬКИЙ.

Продовжити читання “Захист курсових робіт здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) в режимі on-line”

Секрети професіоналізму від учителів-практиків

На кафедрі теорії та методики навчання мистецьких дисциплін нестандартні та креативні форми проведення практичних занять реалізуються під час викладання дисципліни «Теорія та методика роботи з хореографічним колективом. Шкільний курс (Хореографія)» викладачем Юлією ТАРАНЕНКО та завідувачкою кафедри Оленою МАРТИНЕНКО.

Продовжити читання “Секрети професіоналізму від учителів-практиків”

Онлайн-зустріч «Досвід Швейцарії в організації інклюзивної освіти: практико-орієнтований аспект»

6 листопада відбулась бінарна онлайн-лекція «Досвід Швейцарії в організації інклюзивної освіти: практико-орієнтований аспект» для викладачів ОК «Інклюзивна освіта» і здобувачів вищої освіти зі спеціальностей 012 Дошкільна освіта, 016 Спеціальна освіта, 231 Соціальна робота. Лекція відбулась за ініціативи першого проректора, професора кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти Ольги Гуренко.

Продовжити читання “Онлайн-зустріч «Досвід Швейцарії в організації інклюзивної освіти: практико-орієнтований аспект»”

Підвищуємо майстерність співпраці зі стейкхолдерами в рамках круглого столу «Партнерство роботодавця та закладу вищої освіти»

28 жовтня 2020р. завідувачка, доцентка кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти Катерина Петровська взяла участь у роботі круглого столу «Партнерство роботодавця та закладу вищої освіти: підготовка конкурентоспроможного фахівця у галузі соціальної роботи».

Продовжити читання “Підвищуємо майстерність співпраці зі стейкхолдерами в рамках круглого столу «Партнерство роботодавця та закладу вищої освіти»”

Засідання читацького клубу

Література – це мистецтво слова, спосіб пізнання життя, світу, людини, історії. Обговорюючи на засіданні читацького клубу роман Оксани Луцишиної «Іван і Феба», викладачі кафедри української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства разом зі студентами мали можливість повернутися до історичних подій початку 90-х років ХХ століття, широко відомих, і в той же час не до кінця усвідомлених, проговорених, вистражданих. Долі учасників Революції на граніті, їхні страхи, покалічені душі, поразки, пошуки і розчарування – усе це стало темою обговорення.

Продовжити читання “Засідання читацького клубу”