Членство викладачів БДПУ в Центрі українсько-європейського наукового співробітництва

Викладачі нашого закладу вищої освіти: Людмила Коновальска, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методики фізичного виховання, та Віталій Гнатюк, кандидат біологічних наук, доцент кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації, у цьому навчальному році стали членами Центру українсько-європейського наукового співробітництва.

Продовжити читання “Членство викладачів БДПУ в Центрі українсько-європейського наукового співробітництва”

Міжнародне науково-педагогічне стажування викладачів кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації

Цього року в Університеті природничих наук у Любліні (Республіка Польща) за підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва проходило науково-педагогічне стажування на тему «Педагогічна майстерність викладачів у галузі біології, екології, географії, геології, хімії та фізики», у якому взяв участь Віталій Гнатюк, доцент кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації, факультету фізичного виховання, спорту та здоров’я людини Бердянського державного педагогічного університету.

Продовжити читання “Міжнародне науково-педагогічне стажування викладачів кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації”

Відкрита лекція польського професора з актуальних проблем дистанційної освіти

18 листопада 2020 року декан економіко-педагогічного факультету Вищої школи управління та адміністрації в Ополє д-р Славомір Шліва провів лекцію для студентів гуманітарно-економічного факультету Бердянського державного педагогічного університету. Тема лекції – Актуальні проблеми дистанційної освіти у світлі сучасних наукових досліджень. Зустріч відбулася на дистанційній платформі Google Meet. Цей захід проводився в рамках Угоди про співробітництво між Вищою школою управління і адміністрації в Ополє та Бердянським державним педагогічним університетом.

Продовжити читання “Відкрита лекція польського професора з актуальних проблем дистанційної освіти”

До Всесвітнього дня дитини

Напередодні святкування Всесвітнього дня дитини у межах курсу «Журналістської етики» доц. Юлія Мельнікова провела тематичний захід . За допомогою інтерактивного сервісу для створення і проведення опитувань Mentimeter здобувачам вищої освіти спеціальності журналістика було запропоновано дати відповіді на декілька питань. Зокрема, третьокурсники розмірковували над питаннями, якими цінностями та якостями будуть наділені діти, які дорослішають, та хто повинен створити умови, щоб ці мрії стали реальністю. Відповіді на ці важливі запитання утворили «Хмаринки слів». Також викладачка ознайомила учасників заходу з основними положеннями Конвенції про права дитини, спонукаючи майбутніх журналістів до дискусії.

Продовжити читання “До Всесвітнього дня дитини”