Лекція від фахівця-професіонала

Обмін досвідом є запорукою професійного зростання. В рамках освітньої компоненти «Хімія» лекцію з теми «Розчини» здобувачам освіти ОПП «Біологія та здоров’я людини. Фізична реабілітація» прочитав кандидат хімічних наук, доцент кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини Маріупольського державного університету, Академік Міжнародної академії наук екології та безпеки життєдіяльності (з 1995 р.), дійсний член Нью-Йоркської академії наук (з 1995 р.), керівник громадської організації екологічного спрямування «Міжнародний екологічний фонд «Азовське море» Олександр Петрович Мягченко.

Продовжити читання “Лекція від фахівця-професіонала”

ЗупиниТи насильство

25 листопада, у Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок, доцентка кафедри соціальних комунікацій Юлія Мельнікова провела відкрите заняття з журналістами-третьокурсниками у межах дисципліни «Журналістська етика» на тему: «Дискримінаційні практики в медіа та шляхи їх подолання».

Продовжити читання “ЗупиниТи насильство”

Діджиталізація та цифрові інструменти у вищій освіті

Шановні викладачі нашого університету! Пропонуємо взяти участь у вебінарі для викладачів закладів вищої освіти «Діджиталізація та цифрові інструменти у вищій освіті»*.Під час заходу учасники зможуть обмінятися досвідом щодо розв’язання основних проблем навчання з використанням дистанційних технологій та ознайомитися з деякими цифровими інструментами, які допоможуть зробити освітнє середовище більш ефективним.

Продовжити читання “Діджиталізація та цифрові інструменти у вищій освіті”