Несемо пам’ять через покоління

Мільйони людей, які загинули в 1932–1933 роках голодною смертю, не могли безслідно розчинитися в часі і просторі. Про них пам’ятають! Пам’ятають ті, хто вижив, – їх діти та онуки.

Продовжити читання “Несемо пам’ять через покоління”

Участь викладачів гуманітарно-економічного факультету у тренінгу «Ефективна співпраця учасників ринку для розвитку туристичної дестинації: сучасні тенденції, форми, приклади», 25-27.11.2020 р.

Викладачі кафедри менеджменту та адміністрування гуманітарно-економічного факультету Катерина Леміш, Тетяна Черемісіна, Олена Токаренко, Наталя Бабіна та Яна Глазова (кафедра економіки, підприємництватафінансів) стали учасниками триденного тренінгу «Ефективна співпраця учасників ринку для розвитку туристичної дестинації: сучасні тенденції, форми, приклади», який проходив  25-27.11.2020 р.за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Продовжити читання “Участь викладачів гуманітарно-економічного факультету у тренінгу «Ефективна співпраця учасників ринку для розвитку туристичної дестинації: сучасні тенденції, форми, приклади», 25-27.11.2020 р.”

87-ма річниця Голодомору в Україні

Страшно згадувати жахливі події, які пережив український народ у 1932–1933 роках. Моторошні картинки одразу з’являються перед очима тих, хто хоч раз чув про той жорстокий геноцид, який назвали голодомором. Він став ціною, яку заплатив український народ за прагнення до свободи. Комуністична влада всіма способами намагалася протистояти відродженню українською самобутності: цілеспрямовано знищуючи простих людей, вона намагалася змусити їх мовчати. Але українській народ, який завжди відрізнявся своєю незламністю, і на цей раз не полишив надій на світле майбутнє. Тому і ми, його нащадки, не забуваємо про загиблих під час голодомору пращурів.

Продовжити читання “87-ма річниця Голодомору в Україні”

Онлайн-зустріч стипендіатів Фонду ім. К. Ковшевич БДПУ з громадською діячкою Ганною Гопко

Вечір четверга 26 листопада об’єднав у Zoom студентів-стипендіатів Фонду ім. К. Ковшевич різних закладів вищої освіти: з Бердянська (БДПУ), Києва, Львова, Кременчука та Луцька. Вони взяли участь в онлайн-зустрічі з Ганною Гопко, журналісткою, громадською діячкою, народною депутаткою України VIII скликання. Спілкування відбулося за ініціативи Президентки Фонду – пані Христини Ковшевич-Дурбак.

Продовжити читання “Онлайн-зустріч стипендіатів Фонду ім. К. Ковшевич БДПУ з громадською діячкою Ганною Гопко”

Як отримати омріяну роботу – дієві поради від представників компанії «Сільпо»

24 листопада 2020 року відбувся вебінар «Self recruitment» для здобувачів вищої освіти гуманітарно-економічного факультету Бердянського державного педагогічного університету, зокрема для здобувачів за ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування», з використанням платформи Zoom.

Продовжити читання “Як отримати омріяну роботу – дієві поради від представників компанії «Сільпо»”