Звітна конференція з педагогічної пратики в спеціальних закладах освіти (навчальна)

Звітна конференція з педагогічної практики в спеціальних закладах освіти відбулася 20 листопада на платформі ZOOM, здобувачі вищої освіти 1 бакалаврського рівня ділилися враженнями та позитивними емоціями, які отримали під час проходження цієї практики.

Продовжити читання “Звітна конференція з педагогічної пратики в спеціальних закладах освіти (навчальна)”

Майстер-клас «Актуальні питання та новації в постановочній роботі балетмейстера народно-сценічного танцю» від хореографів-практиків

1 грудня здобувачі першого рівня вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Хореографія) та 024 Хореографія мали чудову нагоду збагатити свій професійний багаж знань та отримати практичні навички роботи над постановкою хореографічних номерів, відвідавши майстер-клас від професіоналів своєї справи.

Продовжити читання “Майстер-клас «Актуальні питання та новації в постановочній роботі балетмейстера народно-сценічного танцю» від хореографів-практиків”

Карантинні умови – НЕ завада для здобуття професійних навичок на практиці

10 грудня ц. р. здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 403 групи спеціальності 016 Спеціальна освіта звітували про результати проходження логопедичної практики в корекційно-реабілітаційних закладах та логопунктах. Вони ділились своїми враженнями щодо переваг та недоліків організації в карантинних умовах корекційно-розвиткової роботи з дітьми, які мають порушення мовлення. Узагальнені результати своєї роботи за час виробничої практики представили у вигляді інтерактивного плакату на онлайн дошці Miro.

Продовжити читання “Карантинні умови – НЕ завада для здобуття професійних навичок на практиці”

Перший туристичний форум Приазов’я

Викладачі ОПП «Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу» (Леміш К., Токаренко О., Черемісіна Т., Бабіна Н., Швачко В., Глазова Я.) гуманітарно-економічного факультету 10.12.2020 р. взяли участь у головній туристичній події Східної України – І Туристичному форумі Приазов’я. Співорганізаторами заходу були Асоціація індустрії гостинності України, Федерація роботодавців у сфері туризму України і Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України».

Продовжити читання “Перший туристичний форум Приазов’я”