Подарували дітям свято

Чи пам’ятаєте ви, як чекали в дитинстві свята? Оця нетерплячка і «метелики в животі», зворотний відлік днів і передчуття дива. В дорослому віці свої радості – влаштувати свято.

30 грудня викладачі та студенти факультету філології та соціальних комунікацій Бердянського державного педагогічного університету завітали до комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 39 «Веселка», пріоритетним напрямом якого є запровадження інклюзивного навчання.

Продовжити читання “Подарували дітям свято”

Семінар зі штучного інтелекту на факультеті ФМКТО

30 грудня 2020 року на факультеті фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти відбувся науковий семінар «Створення системи штучного інтелекту для автономного керування безпілотними літаками військового й цивільного призначення», у якому взяли участь директор Інституту проблем штучного інтелекту НАН України, член-кореспондент НАН України, доктор технічних наук, професор Анатолій Шевченко, доцент кафедри комп’ютерних технологій в управлінні, навчанні й інформатики, кандидат фізико-математичних наук Олександр Сосницький та студенти факультету.

Продовжити читання “Семінар зі штучного інтелекту на факультеті ФМКТО”