Участь викладачів гуманітарно-економічного факультету у zoom-конференції щодо створення локальних туристичних організацій

Викладачі кафедри менеджменту та адміністрування гуманітарно-економічного факультету ОПП «Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу», ОПП «Менеджмент» Катерина Леміш, Тетяна Черемісіна, Олена Токаренко та Вікторія Швачко взяли участь 5 лютого 2021 р. у zoom-конференції, щодо створення локальної туристичної організації у Запорізькій, Херсонській та Донецькій областях.

Продовжити читання “Участь викладачів гуманітарно-економічного факультету у zoom-конференції щодо створення локальних туристичних організацій”

Студенти Бердянського державного педагогічного університету навчатимуться на сучасному обладнанні

За сприяння Проєкту USAID “Економічна підтримка Східної України” (Проєкт USAID) Бердянський державний педагогічний університет отримав технічне обладнання для покращення дистанційного навчання.

Це конференц-набори, ноутбуки, телевізор, проєктор, інтерактивна дошка, а також чотири індивідуальні набори для відеоконференцій та запису.

Продовжити читання “Студенти Бердянського державного педагогічного університету навчатимуться на сучасному обладнанні”

Наукові дослідження здобувачів кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації

Здобувачка вищої освіти освітньо-професійної програми «Біологія та здоровя людини. Фізична реабілітація» Олександра Корвегіна під керівництвом доцента кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації Бердянського державного педагогічного університету Світлани Книш займається науковою діяльністю, що є запорукою підготовки фахівця з високим рівнем професійної компетентності.

Продовжити читання “Наукові дослідження здобувачів кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації”