Яна Сичікова та Сергій Ковачов – переможці конкурсу наукових фотографій від Вікіпедії

Декілька років поспіль Вікіпедія проводить конкурс наукових фотографій під гаслом «Культура не може існувати без науки. Недостатньо лише говорити про науку – треба її показувати».

Наші науковці, завідувач кафедри фізики та методики навчання фізики доктор технічних наук Яна Сичікова та дизайнер Сергій Ковачов, вибороли у цьогорічному конкурсі головну перемогу – 1 місце у категорії «Мікроскопія»!

Продовжити читання “Яна Сичікова та Сергій Ковачов – переможці конкурсу наукових фотографій від Вікіпедії”

Інтенсивна підготовка здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ФФСК до ЄВІ з іноземної мови

8 лютого на факультеті філології та соціальних комунікацій відбулася онлайн-зустріч зі здобувачами 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання. Майбутніх вступників ознайомили з алгоритмом реєстрації для проходження єдиного вступного іспиту (ЄВІ), його структурою та особливостями, а також обговорили етапи вступної кампанії 2021 року.

Продовжити читання “Інтенсивна підготовка здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ФФСК до ЄВІ з іноземної мови”

Формування англомовної комунікативної компетентності здобувачів вищої освіти ОП «Середня освіта (музичне мистецтво та англійська мова)» під час проходження виробничої практики

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми «Середня освіта (музичне мистецтво та англійська мова)». Метою виробничої практики є розвиток у студентів спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) умінь здійснювати діяльність з навчання англійської мови в закладах загальної середньої освіти на базі сформованої у них англомовної комунікативної компетентності та знань основ теорії, методики, педагогіки та психології; уміння поєднувати теоретичні знання з методикою викладання англійської мови з практичною діяльністю навчання учнів, вирішувати конкретні методичні завдання згідно з умовами освітнього процесу; виховання у студентів потреби систематично поновлювати свої знання і творчо застосовувати їх у професійній діяльності. Специфіка виробничої практики студентів 4 курсу полягає в самостійності виконання повноцінної професійної діяльності.

Продовжити читання “Формування англомовної комунікативної компетентності здобувачів вищої освіти ОП «Середня освіта (музичне мистецтво та англійська мова)» під час проходження виробничої практики”