“Там, де…” Ульяненко: онлайн-лекція про відомого письменника

12 лютого 2021 року у конференц-залі Бердянського державного педагогічного університету відбулася онлайн-лекція, присвячена творчості українського письменника Олеся Ульяненка (1962–2010 рр.), організована кафедрою української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства.

Продовжити читання ““Там, де…” Ульяненко: онлайн-лекція про відомого письменника”

Викладачі університету навчаються монтувати відео

За сприяння Проєкту USAID “Економічна підтримка Східної України” (Проєкт USAID) у Бердянському державному педагогічному університеті розпочалась підготовка викладачів до роботи з отриманим раніше технічним обладнанням для покращення дистанційного навчання. Від Проєкту USAID за грантом “Підтримка дистанційного навчання для Бердянського державного педагогічного університету” навчальний заклад отримав ліцензійне програмне забезпечення, конференц-набори, ноутбуки, телевізор, проєктор, інтерактивна дошка, а також чотири індивідуальні набори для відеоконференцій та запису.

Продовжити читання “Викладачі університету навчаються монтувати відео”

Профорієнтаційна робота з майбутніми магістрантами

Профорієнтаційна робота – важлива складова діяльності професорсько-викладацького складу кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти. Так, минулого тижня для здобувачів 4-го курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, було організовано презентацію діючої програми другого (магістерського) рівня вищої освіти «Соціальна педагогіка» та нової програми «Медіація в соціальній сфері», яка може бути запроваджена за умови її вибору здобувачами. Захід відбувся за ініціативи Катерини Петровської, завідувачки кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти та Анастасії Тургенєвої, доцентки кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти.

Продовжити читання “Профорієнтаційна робота з майбутніми магістрантами”

«Майбутнє України в долонях дитини!» – відбувся дистанційний фестиваль-конкурс для дітей з особливими освітніми потребами

14 лютого 2021 року відбувся гала-концерт ІІ Регіонального дистанційного фестивалю-конкурсу для дітей з особливими освітніми потребами «Майбутнє України в долонях дитини!», організований кафедрою теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Бердянського державного педагогічного університету.

Продовжити читання “«Майбутнє України в долонях дитини!» – відбувся дистанційний фестиваль-конкурс для дітей з особливими освітніми потребами”