Гайд про ESC-волонтерство без кордонів від волонтерів-практиків

17 лютого 2021 року для студентів 1-го та 2-го курсів спеціальності Соціальна робота з метою залучення фахівців-практиків до освітнього процесу відбулась гостьова лекція волонтерів програми European Solidarity Corps Андрія Бондаренка та Ахтема Амзаєва в рамках дисципліни «Практикум з організації волонтерської роботи». Організатором лекції виступив асистент кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти Антон Сердюченко.

Продовжити читання “Гайд про ESC-волонтерство без кордонів від волонтерів-практиків”

Народжені вільними

Пам’яті «Небесної сотні» була присвячена зустріч представників бібліотеки Бердянського державного педагогічного університету зі студентами 1 курсу факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини в Літературній вітальні. Захід підготувала і провела завідувачка відділу обслуговування бібліотеки Ірина Філон, технічний супровід здійснювала провідна бібліотекарка Галина Потапенко.

Продовжити читання “Народжені вільними”

Публічна лекція-дискусія міського голови м. Бердянськ Валерія Баранова з питань місцевого самоврядування на гуманітарно-економічному факультеті

На гуманітарно-економічному факультеті розпочався цикл лекцій від фахівців-практиків в галузі 07 Управління та адміністрування, 08 Право.

17 лютого 2021 р. відбулася перша публічна лекція-дискусія мера м. Бердянськ Валерія Баранова з питань місцевого самоврядування. Лекція проходила в оф- та он-лайн форматі і зібрала більш 80 здобувачів вищої освіти та викладачів факультету.

Продовжити читання “Публічна лекція-дискусія міського голови м. Бердянськ Валерія Баранова з питань місцевого самоврядування на гуманітарно-економічному факультеті”