Звітна конференція з проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти ОПП Середня освіта (музичне мистецтво та англійська мова) 405 ММ групи: результати та перспективи

20 лютого 2021 року відбулася звітна конференція з виробничої практики студентів 405 ММ групи спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв. До участі в конференції було запрошено фахівця-практика, учительку англійської мови ЗЗСО № 7 м. Бердянська Ганну Овсієнко. Здобувачі вищої освіти проходили практику з 25 січня по 5 лютого 2021 року в закладах загальної середньої освіти Бердянська, Маріуполя, Дніпра, Новомосковська, Павлограда та Донецької області.

Продовжити читання “Звітна конференція з проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти ОПП Середня освіта (музичне мистецтво та англійська мова) 405 ММ групи: результати та перспективи”

Методико-природнича діяльність майбутніх учителів початкової освіти в умовах НУШ: міжнародна платформа

Здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня (ОПП Початкова освіта) продовжують вдосконалюються як майбутні науковці на міжнародному рівні.

Так, здобувачі вищої освіти (31ПО гр.) взяли участь в IV Міжнародній науково-практичній конференції «Theoretical and scientific bases of development of scientific thought», яка відбулася 16-19 лютого ц. р. у м. Рим (Італія).

Продовжити читання “Методико-природнича діяльність майбутніх учителів початкової освіти в умовах НУШ: міжнародна платформа”

Вітаємо Яну Сичікову з отриманням гранту на персональний проєкт «Наноарт. Наука – це мистецтво» від House of Europe

Тільки-но ми вітали Яну Сичікову та Сергія Ковачова з перемогою у конкурсі наукової фотографії від Вікіпедії, на якому вони представили роботи в стилі Наноарт, і ось – новий привід пишатися та дивуватися!

Завідувачка кафедри фізики та методики навчання фізики Яна Сичікова отримала грант на реалізацію персонального проєкту від House of Europe!

Продовжити читання “Вітаємо Яну Сичікову з отриманням гранту на персональний проєкт «Наноарт. Наука – це мистецтво» від House of Europe”