За успіхи в навчанні, за відданість рідній мові…

Саме за такими критеріями, та й, до речі, за деякими іншими, визначались імена більш як двох десятків студентів БДПУ, яких сьогодні, 26 вересня, запросили до університетської конференц-зали на урочисту церемонію. Церемонію вручення Сертифікатів стипендіатів американського Фонду ім. Катерини Ковшевич та Дипломів – переможцям творчого конкурсу студентських есе – «Бринить-співає наша мова, чарує, тішить і п`янить», оголошеного Фондом та редакцією газети БДПУ «Університетське Слово».

Приємно, що цьогоріч такої честі удостоїлися студенти всіх факультетів університету та економіко-гуманітарного коледжу БДПУ, серед яких – Владислав Цибулька, Ігор Тіткін, Анатолій Сакун (ФФМКТО), Анна та Тетяна Волканови, Даніїл Хабаров, Карина Жигула, Ольга Пономарь, Сергій Сінча, Ігор Фуклєв, Валентин Самойленко (ФФСК), Владислава Костюк та Микола Оверченко (ГЕФ), Наталя Рибнікова, Яна Пашова, Анастасія Сердюченко, Ольга Криворот (ФДССО) та інші. Відрадно також, що серед номінантів творчого конкурсу майже половина – першокурсники, а його переможцем став студент першого курсу факультету філології та соціальних комунікацій Даніїл Хабаров.

Переможців вітали та нагороди вручали: проректор з науково-педагогічної роботи Вікторія Ліпич, редактор газети БДПУ «Університетське Слово», регіональний директор Фонду ім. К. Ковшевич Степан Герилів, професори, завідувачі кафедр факультету філології та соціальних комунікацій Ольга Харлан та Марія Греб (члени журі конкурсу).

…Здоровлячи нових університетських стипендіатів Фонду та переможців конкурсу, С. Герилів, зокрема, зазначив: «Наступного року Фонд імені Катерини Ковшевич відзначатиме своє 20-ліття, то ж давайте всі разом подякуємо його засновниці та многолітній його берегині – американці українського походження пані Христині Ковшевич-Дурбак за все добро, яке так щиро випромінює ця дивовижна жінка, побажаємо їй довгих та щасливих років життя!».

6P2A2441 6P2A2452

6P2A2476 6P2A2500

6P2A2480 6P2A2466

6P2A2504 6P2A2495

6P2A2510 6P2A2516

6P2A2512

«Університетське Слово»

Світлини Романа Костромицького,
доцента кафедри соціальних комунікацій ФФСК БДПУ


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print