Завідувач кафедри – в якості спікера

  У Києві 12 жовтня  ц. р. відбувся I Форум «Імплементація Acquis ЄС: зловживання ринком & сквіз-аут»,  присвячений  актуальним проблемам розвитку фондового ринку України та протидії зловживанням на ньому. Показово, що Форум зібрав відомих в Україні та за її межами представників фондових бірж, економістів, практикуючих юристів, викладачів закладів вищої освіти – фахівців, як активно досліджують чи тривалий час працюють на вітчизняному фондовому ринку.

Під час роботи Форуму були обговорені нагальні проблеми та тенденції розвитку фондового ринку, були висвітлені основні схеми зловживань та шахрайських схем, пов’язаних із обігом цінних паперів. Присутні наголосили на необхідності більш тісної співпраці представників ринку із державним регулятором – Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку.

В якості спікера на Форумі виступив завідувач кафедри правознавства БДПУ Дмитро Каменський. Його виступ було присвячено порівняльно-правовому аналізу питань протидії маніпулюванням на фондовому ринку за законодавством і практикою України та США. Запропонований виступ, який спирався на результати теоретичних досліджень та практичні приклади, завершився активною дискусією учасників заходу.

За результатами Форуму кафедра правознавства БДПУ та організатори заходу планують продовжити та поглибити співробітництво, передусім науковий супровід процесів реформування правового забезпечення діяльності фондового ринку.

Каменський_Форум 3

 Каменський_Форум

 

«Університетське Слово»
(за матеріалами та світлинами Дмитра Каменського)


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print