Шановний Степане Миколайовичу!

Він носить вуса і чудернацькі капелюхи, має півтора десятки вишиванок, цілодобову Музу і безліч прихильниць на пляжах та вулицях Бердянська. Людина, здатна вигадувати й утілювати в життя свої мрії. Талановитий поет і журналіст, невтомний благодійник і волонтер, палкий патріот і мрійник.

У 2009 році доля звела нас у стінах Інституту філології. І відтоді почалося – спочатку стінна газета «На бамбетлі», потім «Університетське слово», «Реп про Бердянськ», «Ранкова зарядка для мешканців міста» і «Підвішена кава».  Ваші ідеї знаходили втілення в житті університету і міста. Деякі запалювалися і затухали, а деякі живуть і сьогодні. «Кава з професорами» зібрала в конференц-залі головного корпусу майже всіх міських випускників шкіл.

Ми щиро вдячні Вам, Степане Миколайовичу, за стипендії від Фонду Катерини Ковшевич і за те, що наші випускники мали можливість проходити стажування у Верховній Раді України.

Зичимо Вам, наш ювіляре, миру в душі, міцного здоров’я, позитиву, подорожей і здійснення мрій! Якщо відкривається нова сторінка життя, нехай вона  щасливою!

Колектив кафедри соціальних комунікацій


Шановний Степане Миколайовичу!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого ювілею! Такій щирій та відкритій людині, як Ви, хочеться побажати міцного здоров’я, натхнення, миру та душевної злагоди! Нехай творчий вогник ніколи не згасає, а буде ще більш яскравим світлом для майбутніх звершень!

Дякую Вам за те, що повірили в мене та допомогли стати однією з інтернів Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти! Цей шлях у своєму житті я запам’ятаю надовго саме завдяки Вам, Степане Миколайовичу!

Будьте здорові і завжди щасливі!

З повагою, Алієва Кристина, студентка ІФСК (2010–2015)


Вікторія Шаповалова (Лутчак)

Я, як зараз, пам’ятаю нашу першу зустріч. Це було тоді ще у 5-му корпусі БДПУ. Коли я зайшла на співбесіду, він сидів біля вікна у самому кінці нашої кафедри журналістики. І Юлія Олександрівна Мельнікова представила мене: – «Знайомтесь, це Вікторія!». Після цього ми подали документи на конкурсний відбір і тоді почався відлік часу. А потім звістка, що я стала першою стипендіанткою Американського фонду ім. К. Ковшевич. Це був такий важливий момент, в той непростий час для моєї сім’ї та підтримка. І з цього моменту життя все ніби перегорнулося і я буду завжди вдячна за це Степану Миколайовичу!

Вітаю з ювілеєм дорогу для мене людину. Нехай Ваша доля буде наповнена такими ж сильними переворотами. Шлях буде наповнений успіхом та насиченими подіями. Серце буде оповите теплом та турботою чудових людей, яких Ви будете зустрічати. Ви – людина, яка змінює долі!

Вікторія Лутчак,
випускниця БДПУ 2014 р.,
Нью-Йорк, Сполучені Штати Америки,
19 червня 2019 р.


Шановний Степане Миколайовичу!

Сьогодні ми маємо щасливу нагоду сердечно привітати Вас із ювілейним Днем народження! Святкування ювілею – добра традиція, яка дає можливість ще раз пережити яскраві моменти пройденого шляху, оцінити нинішні успіхи, заглянути в майбутнє, серцем торкнутись найбажанішої мрії. У цей день хочемо висловити глибоку шану за Ваші професійні звершення; висловити щирі слова вдячності за Вашу людяність, порядність, доброзичливість. Ми безмежно вдячні долі за можливість спілкуватися з Вами – талановитим журналістом, прекрасним організатором, невтомним волонтером. Зичимо Вам, дорогий наш ювіляре, міцного здоров’я на довгі роки, удачі, радості, натхнення.

Бажаємо добра, здоров’я, успіхів і нових здобутків в ім’я України!

Нехай життєва стежина буде довгою та щасливою, а серце випромінює любов та добро!

Колектив кафедри української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства БДПУ


 

 

Талановитому, неймовірно цікавому, багатогранному, креативному і харизматичному, справжньому чоловікові, мудрому колезі, талановитому журналістові,  великодушній людині, дорогому Степану Миколайовичу наші найщиріші привітання з ювілейним Днем народження…

65 років – це гідна цифра, і Ви довели, що підійшли до цього солідного віку добропорядною і успішною людиною, яка повністю реалізувалася у своїй професії. Зичимо Вам зберегти свою активну життєву позицію, юнацький запал і зрілу мудрість, як мінімум, ще на 65 років. Бажаємо завжди бути в пошуку нових задумів та ідей, ніколи не розлучатися з натхненням, і продовжувати наповнювати цей світ своїми неперевершеними шедеврами-перлами. Хай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання. Божих благословінь, миру, злагоди, шани, любові та достатку…

                                                     З повагою – кафедра української мови та славістики.

 

 


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print

Один коментар до “Шановний Степане Миколайовичу!”

  1. Приємно вражений! Щиро вдячний за привітання – зворушливо до сліз. Дякую!!!

Коментарі закриті.