День ІСПКО-2015

Сьогодні, 22-го квітня, головну університетську залу звеселяв та зігрівав студентсько-викладацький колектив Інституту соціально-педагогічної та корекційної освіти, влаштувавши своє (вже традиційне) свято – День ІСПКО-2015. Було весело, цікаво, захоплююче, приємно кожному, хто побував на святі. Бо тут не тільки співали-танцювали, а й, що найголовніше – вшановували кожного хто цьогоріч долучився до розвитку та слави рідного інституту.

Директор ІСПКО Лариса Казанцева, її заступники Олена Тельчарова та Ірина Улюкаєва, доцент кафедри соціальної педагогіки Наталія Захарова, провідний фахівець з виховної роботи БДПУ Анетта Омельченко, декан факультету фізичного виховання, олімпійський чемпіон Сергій Кушнірюк вручали найкращим студентам Грамоти, призи подарунки… Звучали десятки прізвищ тих, хто відмінно навчається, хто найкраще керує академічними групами, хто виборював першість у наукових конференціях і олімпіадах, спортивних змаганнях, хто найактивніший в волонтерському русі тощо.

На завершення свята ведучі оголосили найкращу академічну групу інституту за підсумками першого семестру 2014-2015 навчального року, якою стала група 302-а!

«Підсумки підбито, переможці названі та вшановані. Але ми віримо, що наступного разу на цю сцену піднімуться нові люди, такі ж креативні, такі ж наполегливі та трудолюбиві. І тоді наше життя буде ще кращим, а рідний інститут – ще успішнішим!» – такими словами завершили ведучі своє традиційне щорічне свято. А згодом всі стали до колективної світлини на пам`ять про нинішній день…

«Університетське Слово»
Світлини Степана Гериліва


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print