Міс БДПУ-2015

Нагородження «Міс БДПУ-2015» проходило сьогодні, 23 квітня, у конференц-залі університету. Цього року конкурс проходив не так як завжди, а в всесвітньому павутинні. Дівчата відправляли світлини та інформацію про себе з 1 по 9 квітня , а саме голосування почалося 8 квітня й закінчилося 22 квітня о 12 годині.

51 університетська красуня брала участь у цьому «чарівному» змаганні . Найбільш активним був Інститут філології та соціальних комунікацій – 13 дівчат, Інститут психолого-педагогічної освіти та мистецтв та Інститут соціально-педагогічної та корекційної освіти – по 10 представниць, соціально-гуманітарний, факультет фізичного виховання, факультет фізико-математичної та технологічної освіти – по 3 красуні та 2 представниці факультету комп’ютерних та енергозберігаючих технологій. Проголосувало більше 8000 користувачів інтернету.

Відповідали за проведення конкурсу інформаційний сайт м. Бердянська 06153 (керівник – Ірина Познякова) разом із виховним відділом БДПУ. Як сказала пані Ірина, сайт намагався бути об’єктивним, «виловлюючи» всіх, хто порушував встановлені правила.

«Міс глядацьких симпатій» із кількістю 377 голосів стала студентка першого курсу факультету комп’ютерних та енергозберігаючих технологій Ганна Міщенко.

Дівчина отримала подарунковий сертифікат на 300 грн. від салону краси «Рантьє», фотосесію від фотографа Артема Бесараба, безкоштовну поїздку та п`ятипроцентну скидку від «Ivan-taxi».

«Віце міс» із кількістю 669 голосів стала студентка третього курсу Інституту психолого-педагогічної освіти та мистецтв Любов Мазалова, отримавши подарунковий сертифікат від салону краси «Шоколад» на процедуру шоколадне обгортання, подарунковий сертифікат на 250 грн. від візажиста Юлії Ткаченко, фотосесію та фотокнигу від фотографа Олени Мирошниченко, безкоштовну поїздку й такий же презент від «Ivan-taxi».

Любов Мазалова подякувала присутнім за те, що голосували за неї, розповіла трохи про себе та своє хобі, порадувала присутніх чудовим співом.

А горде звання «Міс БДПУ-2015» кількістю 687 голосів виборола студентка першого курсу соціально-гуманітарного факультету Ольга Старченко. Дівчина отримала тримісячний абонемент від фітнес-центру «FitCurves», подарунковий сертифікат на 300 грн. від візажиста Анастасії Прохоренко, фотосесію від фотографа Ольги Кривошеєвої та безкоштовну поїздку і 5% дисконт від «Ivan-taxi». Квіти для переможниць – від квіткового магазину "Клумба", подарунковий сертифікат на 500 грн. – від КРЦ "Дактус".

Солодкі подарунки красуням презентував від імені профспілкового комітету голова Студентської ради БДПУ Артем Воробйов.

Нестандартний цьогорічний конкурс, який проходив протягом 3 тижнів, змусив хвилюватися багатьох людей. Але все вийшло якнайкраще. Дівчатка отримали подарунки та щасливі підуть сьогодні ввечері разом із друзями до ТРЦ «Дактус», щоб запам’ятався їм цей день назавжди.

Офіційну церемонію відкривала й проводила провідний фахівець з виховної роботи БДПУ Анетта Омельченко.

Дар’я Калюжна,
студентка-журналістка БДПУ

Світлини Дар`ї Теленкової,
студентки БДПУ


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print