«Містер Університет-2019»

Довгоочікувана подія – конкурс «Містер Університет-2019» – відбулася 28 листопада в актовій залі першого корпусу Бердянського державного педагогічного університету.

У конкурсі взяли участь представники всіх факультетів: Богдан Лозінський – студент 1 курсу факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти, Микола Оверченко – студент 4 курсу гуманітарно-економічного факультету, Кирило Азаров – студент 4 курсу факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв, Богдан Корольов – студент 2 курсу факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти, Дмитро Мироненко – студент 3 курсу факультету філології та соціальних комунікацій та Данило Мацухов – студент 4 курсу факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини.

В інтелектуальному конкурсі учасники давали відповіді на запитання про кохання, розмірковували про те, якими мають бути ідеальний чоловік та ідеальна жінка, уявляли себе в якості супергероя, давали поради щодо покращення іміджу університету. І тут конкурсанти проявили ерудицію, розум та почуття гумору.

Основною та найяскравішою частиною змагання став творчий конкурс. Хлопці приємно вразили своїми талантами: грою на гітарі, декламацією авторського вірша, вплетеного у театралізоване дійство, запальним фітнес-номером, енергійними танцями та проникливим виконанням пісень.

Зворушливим був заключний номер – вихід «містерів» на сцену разом із мамами. Хлопці виконали повільний танець і подякували матусям за їх турботу.

Справжньою окрасою свята стали танцювальні номери, підготовлені студентами-хореографами факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв, і виступ дівчат із циркової студії «Батерфляй».

Шалена підтримка залу: гучні оплески, скандування, плакати, підготовлені уболівальниками, створили атмосферу свята, духу єдності університетської родини.

Право оцінювати конкурс та визначати переможця належало професійному та чарівному журі у складі: Гаяне Вардикян, засновниці Berdyansk Fashion Day, очільниці Модельного агентства та школи SEAMODELS; Світлани Колесник, офіційній представниці Модного Дому Voronin у м. Бердянськ; Дар’ї Кравченко, засновниці салону «Територія краси» (фітнес-центр «KotenGym»); Уляни Строкач, керівниці циркової студії «Батерфляй» та фотографу Ганни Кисельової.

Перед оголошенням результатів ректор університету, професор Ігор Богданов привітав усіх зі сцени з чудовим святом і зазначив: «Непростим буде завдання для суддів – обрати кращого з кращих, адже кожен з учасників довів, що гідний цього почесного звання. Я жодної хвилини не сумніваюся в тому, що наші студенти найкращі в Україні!».

Проте конкурс є конкурс! І цього року перемогу і легендарне звання «Містер Університет-2019» здобув Микола Оверченко (ГЕФ).

Почесне друге місце посів Кирило Азаров (ФППОМ), який отримав титул «Віце-містер Університету». Інші учасники також не залишилися без відзнак:

Містер Романтика – Богдан Лозінський (ФФМКТО)

Містер Популярність – Дмитро Мироненко (ФФСК)

Містер Стиль – Данило Мацухов (ФФКСЗЛ)

Містер Креатив – Богдан Корольов (ФДССО)

Церемонію вручення нагород проводила проректорка з науково-педагогічної роботи Вікторія Ліпич, яка висловила думку, що абсолютно всі учасники креативні, романтичні, стильні, розумні, неперевершені, сильні мужні та надійні, а тому гідні титулу «Містер Університет-2019» і всіх номінацій.

Конкурсанти отримали подарунки від спонсорів та партнерів заходу: мережі фітнес-центрів «KotenGym», мережі тату-салонів «VeAn», Лазертагу Арени «Андромеда», Модного Дому Voronin у Бердянську, фотостудії «Кисіль». І, звісно, від ректорату, профкому та факультетів університету.

Тетяна ВОЛКАНОВА,
студентка-журналістка 2 курсу,
кореспондентка «УС»


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print