Міжнародний промисловий форум 2019

З 19 по 22 листопада на території Міжнародного виставкового центру м. Київа пройшов XVIІI Міжнародний промисловий форум – щорічний великомасштабний виставковий захід, присвячений новітнім технологіям металообробки, машино- та приладобудування, зварювання та обробки поверхні, привідної техніки та промислової автоматизації, вантажному та складському устаткуванню, безпеці праці та супутнім промисловим технологіям.

Бердянський державний педагогічний університет представляв доцент Сергій Онищенко, якого було запрошено в рамках договору про співпрацю з компанією DEL a.s. Чеська Республіка. Компанію DEL a.s. представляли директор Юрій Кабелка та комерційний менеджер Мілан Шерейх (Чеська Республіка), а також партнер Роберт Ваврінець (виконуючий директор компанії NES Словакія)

Акціонерна компанія DEL a.s. займається автоматизацією, електротехнікою, робототехнікою і механічними рішеннями «під ключ».

Напрямки роботи:

ІНЖИНІРИНГ. Поставки комплексних технологічних рішень «під ключ» і окремих верстатів для машинобудування, енергетики і автомобілебудування.

АВТОМАТИЗАЦІЯ. Проектування електрообладнання для окремих верстатів, технологічних систем, поставка промислової автоматизації для технологічних ліній.

ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНІ ШАФИ. Проектування і виробництво електричних шаф, розподільних щитів, комунікаційних шаф, пультів управління і панелей для використання в приміщенні і на відкритому повітрі.

Підсумки роботи Форуму:

– загальна кількість учасників – 383 компанії та підприємства;

– представлено технології та обладнання з 31 країн світу, зокрема, Чеська республіка та Туреччина сформували свої національні експозиції;

– загальна площа експозиції перевищила 23 000 кв.м.;

– форум відвідали більше 12500 фахівців.

 

Заступник декана ФФМКТО
з наукової та міжнародної роботи,
доцент Сергій Онищенко
(світлини автора)


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print