Студент року – 2020

Жовтень для всієї родини Бердянського державного педагогічного університету – особливий місяць, адже кожного року ми обираємо претендентів на звання «Студент року БДПУ» і 2020 рік не став виключенням.

Оргкомітет конкурсу серед 35 учасників обрав переможців у 10 номінаціях та визначив студента, гідного звання «Студент року – 2020».

Переможцем у номінації «Студент – лідер студентського самоврядування року» став Ярослав Горбаль, голова студентської ради гуманітарно-економічного факультету, заступник голови студентської ради університету.

«Студент – суспільний діяч року» – Наталя Рибнікова, магістрантка факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти.

Одноголосним рішенням перемогу в номінації «Студент – артист року» отримала Юлія Ярошенко, магістрантка факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв.

«Студент – вчений року» – Володимир Татарін, магістрант факультету філології та соціальних комунікацій.

Перемогу в номінації «Студент – спортсмен року» здобула Юлія Самойленко, студентка 3 курсу факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини.

«Студент – журналіст року» – переможниця Тетяна Волканова, студентка 3 курсу факультету філології та соціальних комунікацій, кореспондентка «Університетського слова».

«Студент – волонтер року».Перемогу в цій номінації розділили між собою дві чудові студентки факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти: Анастасія Сердюченко та Крістіна Улітіна.

Рішенням комісії перемогу вномінації «Студент – патріот року» отримали ВСІ КАНДИДАТИ, а також Максим Шендлер, магістрант факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти, учасник бойових дій, та студентки гуманітарно-економічного факультету Маргарита Бугасова та Владислава Проценко. Діяльність дівчат спрямована на популяризацію ідей патріотизму, любові до України та рідного університету.

«Студент – староста року».Перемогу в цій номінації розділили між собою Поліна Валієва, староста 44СОХ-ФК групи факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв та Юлія Дік, староста 4МА групи факультету фізико-математичної комп’ютерної та технологічної освіти.

«Студентська сім’я року». Історія їхніх знайомств розпочалася у стінах Бердянського державного педагогічного університету. Перемогу в цій номінації отримали студенти гуманітарно-економічного факультету Андрій та Владислава Карпенки і студенти факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини Данило та Єлизавета Мацухови.

Головна інтрига – переможець в найголовнішій номінації конкурсу «Студент року БДПУ – 2020». І це ЮЛІЯ ЯРОШЕНКО, магістрантка факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв!

Вітаємо переможців!!!

Дарина Литвиченко


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print